meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΟΚΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!

Η οκά : Παραδοσιακή μονάδα μέτρησης , κυριαρχούσε στα παλιά τα χρόνια και κατηύθυνε τις συναλλαγές .

Το όνειρο : Ένα παραδοσικό κράμα ελπίδων , επιθυμιών , συναισθημάτων , προσδοκιών , ονομολόγητων σκέψεων , μια δόση παραμυθιού , που μεταφέρει λίγο - πολύ τους ανθρώπους , όλους μας , απο το κόσμο που ζούμε στο κόσμο που θα θέλαμε να ζούμε . Και μας απιθώνει εκέι για λίγε στιγμές , σαν το παιδί που το πάνε οι γονείς του στον απόλυτα προστατευμένο παιδότοπο να παίξει , να γευτεί λίγο απ'τον πρόσκαιρο επίγειο Παράδεισο που λαχταρά πρίν τούτος χαθεί στη δύνη του χρόνου.....

Και γιατί σας μιλώ μέσα απο εκείνες τις λίγες γραμμές για  τα όνειρα ; Γιατί ακόμα και σήμερα παρά τη κρίση , την ανέχεια , τη πίεση , τη κακή ψυχολογία , την απαισιοδοξία , τη τάση για πεζοποίηση των πάντων και την κάθε μέτρου φθορά , όλοι κάνουμε τα ονειρά μας καθημερινά με τις οκάδες . Και αυτό μας λυτρώνει . Μας δίνει τη δύναμη για τη συνέχεια . Μέσα απ'τα όνειρα για μας , για τα αγαπμένα μας πρόσωπα , για ένα καλύτερο αύριο, για κάτι κάπου κάποτε, βρίσκουμε τις ανάσες ζωής που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια .

Σκεφτείτε τί όνειρο είδατε τελευταία φορά ....Ελάτε , μη βαριέστε !!!! Το άρθρο τελειώνει και μαζί του και μία απ'τις λίγες ευκαιρίες για ένα ταξίδι σε ένα όμορφο δικό σας << Αλλού >> !
Σκεφτείτε λοιπόν το τελευταίο σας όνειρο : Σκέψεις..... Επιθυμίες.....Συναισθήματα .....Σε κάποιον χρωστάτε το όνειρό σας . Και σε κάποιον το αφιερώνετε . Μπορεί στον ίδιο σας τον εαυτό και να το χρωστάτε και να το αφιερώνετε , μα και πάλι για κάποιο λόγο !

Και επειδή η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και η καθημερινότητα μας καλέι , σας αποχαιρετώ και θυμηθείτε : Μια ανέξοδη,αιώνια ανίδραση σε ότι συμβαίνει που θα αποβαίνει πάντα υπέρ σας , είναι να κάνετε όνειρα με τις οκάδες ! Γιατί μπορεί η ζωή να μοιάζει με φυλακή , αλλά είναι η μόνη φυλακή που αν το θέλετε , τα κλειδιά της μπορείτε να τα βαστάτε εσείς !!!!

Υπογράφω και εγώ το άρθρο και πάω πίσω στα δικά μου <<πεζά >>, μιάς και το τελευταίο δικό μου όνειρο πέταξε κάπου πάνω απο τη Κρήτη ....Μα μπορεί και να το ξαναδώ .... Αλλιώς θα περιμένω το επόμενο..... Γιατί η ζωή συνεχίζεται ....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου