meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Συνεχίζοντας την πορεία του προς την κορυφή του 3ου ομίλου της Δ΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ, το ανδρικό τμήμα του Συλλόγου μας επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του ισχυρού ΔΑΣ Ζεφυρίου με 70-64 την Παρασκευή 26 Οκτώβρη 2012.

            Τον αγώνα παρακολούθησε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πεταλούδας στο Ίλιον μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της πόλης κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ενώ στην ομάδα χορηγός για φέτος είναι το νεανικό ανεξάρτητο κοινωνικοπολιτικό blog
http://meallamatia.blogspot.com .

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να περάσουν μπροστά, αλλά το ημίχρονο έκλεισε με 30-28. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκόρ 6΄πριν τη λήξη με δώδεκα πόντους και να καταφέρει να διατηρήσει την πρωτοπορία το σκόρ μέχρι τη λήξη. Πολύ καλή απόδοση για την ομάδα μας είχαν οι Γιάννης Ψυχάρης 11π, Φοίβος Τσερώνης 19π Μπάμπης Γόντικας 9π, ενώ σημαντική προσφορά είχαν και οι Πήτ Μπουτσικάκης (σημαντικά τα δύο τρίποντα που σημείωσε σε καίριο χρόνο), Πολίτης 7π, Βελτσίστας 12π. (κυρίως στο τελευταίο οκτάλεπτο).

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Αρίων Αμαρουσίου την επόμενη Παρασκευή 2/11/2012 και ώρα 21.00 στο Α΄κλειστό γυμναστήριο Ιλίου (Πεταλούδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου