meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ 15 ΚΑΙ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου στο πλαίσιο ανάπτυξης της εθελοντικής αιμοδοσίας και για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου, θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 από τις 09:00 έως τις 13:00 στο 1ο Γυμνάσιο Ιλίου (Κάλχου 58 πλησίον του Δημαρχείου), σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα. Καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μάθημα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, μπορούμε να δώσουμε ελπίδα, να δώσουμε ζωή.
Στηρίξτε μας σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας και διαδίδοντας τη δράση μας.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
  • Στη χώρα μας, ήδη από το 1954, η αιμοδοσία στηρίζεται στο θεσμό της εθελοντικής, μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος.
  • Το προσφερόμενο αίμα και τα παράγωγά του διατίθενται δωρεάν σε όλους.
  • Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Κρατικές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας.
1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
  • Εθελοντής είναι ο/η αιμοδότης που προσφέρει αίμα ή τα επιμέρους στοιχεία του (αιμοπετάλια – πλάσμα – προγονικά κύτταρα) με τη θέλησή του/της, χωρίς να δέχεται αμοιβή, είτε σε χρήμα, είτε σε άλλο είδος που θεωρείται ότι υποκαθιστά το χρήμα. (Σε αυτό περιλαμβάνεται άδεια από την εργασία μεγαλύτερη από το χρόνο που απαιτείται για να μεταβεί και να επιστρέψει από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας).
  • Ο εθελοντής αιμοδότης προσφέρει το αίμα του για τον άγνωστο σε αυτόν ασθενή.
2. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
Καθένας που είναι ηλικίας 18-62 ετών, εφόσον είναι υγιής.
3. ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ. ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ
  • Οι άνδρες μπορούν να δώσουν αίμα 4 φορές το χρόνο.
  • Οι γυναίκες μπορούν να δώσουν αίμα 3 φορές το χρόνο.
  • Η ποσότητα του αίματος που προσφέρεται κάθε φορά είναι 450ml, ποσότητα απόλυτα ασφαλής για τον αιμοδότη.
  • Το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο αιμοδοσιών δε μπορεί να είναι μικρότερο των 2 μηνών.
  • Η διάρκεια της αιμοληψίας είναι περίπου 10 λεπτά της ώρας.
4. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.
Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
1. Πριν από την αιμοδοσία:
  • Νε έχει λάβει ένα ελαφρύ γεύμα μέσα στις 4 ώρες που προηγούνται της αιμοδοσίας.
  • Να είναι ξεκούραστος και να έχει συμπληρώσει τις φυσιολογικές ώρες ύπνου.
  • Να μην έχει κάνει χρήση οινοπνευματωδών ποτών.
  • Να συμπληρώσει με απόλυτη ειλικρίνεια το ιατρικό ερωτηματολόγιο που του δίνεται και να μελετήσει τις αιτίες του αυτοαποκλεισμού.
  • Κατά την εξέτασή του από τον ιατρό της Αιμοδοσίας, πλην του ιατρικού του ιστορικού, ελέγχεται:
- Η γενική του εμφάνιση που αντικατοπτρίζει την κατάσταση της υγείας του.
- Η αρτηριακή του πίεση.
- Οι σφυγμοί του.
- Η ύπαρξη ή όχι αναιμίας.
Ο ιατρός της Αιμοδοσίας με βάση τα παραπάνω στοιχεία θα κρίνει εάν ο αιμοδότης μπορεί να προσφέρει αίμα ή θα τον αποκλείσει προσωρινά ή μόνιμα για το δικό του συμφέρον και για την ασφάλεια του ασθενούς που θα πάρει το αίμα.
2. Μετά την αιμοδοσία:
  • Να λάβει τα αναψυκτικά και τη μικρή ποσότητα τροφής που του προσφέρεται στο Κέντρο.
  • Να παραμείνει στο Κέντρο επί 15 λεπτά τουλάχιστον.
  • Να μην καπνίσει και να μην οδηγήσει την επόμενη μία ώρα.
  • Να μην πιει οινοπνευματώδη ποτά τις επόμενες 6 ώρες.
  • Καμιά φορά μπορεί να αισθανθεί ζάλη – τότε πρέπει να καθίσει και να βάλει το κεφάλι του ανάμεσα στα γόνατά του. Εάν μπορεί να ξαπλώσει, είναι προτιμότερο.
  • Στις σπάνιες περιπτώσεις που αιμορραγεί ή πονάει τι σημείο της φλεβοκέντρησης, πρέπει να το πιέσει ισχυρά επί μερικά λεπτά με την παλάμη του.
Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Είναι απόλυτη ανάγκη το αίμα που μεταγγίζεται να είναι ποιοτικά άριστο. Αυτό επιτυγχάνεται:
  • Με τη συνειδητή προσφορά του αιμοδότη που προσφέρει αίμα με πλήρη γνώση της εθελοντικής προσφοράς του και με αποκλειστικό γνώμονα τη βοήθεια του πάσχοντα.
  • Με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που αφορά το ιατρικό ιστορικό του αιμοδότη. Είναι ευνόητο ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής και εάν υπάρχουν κενά ή απορίες, ο αιμοδότης πρέπει να τις διευκρινίζει με τον υπεύθυνο ιατρό της Αιμοδοσίας.
  • Με τον έλεγχο του αιματοκρίτη / αιμοσφαιρίνης και της εκτίμησης της γενικής εμφάνισης του αιμοδότη.
  • Με τον εργαστηριακό έλεγχο του προσφερομένου αίματος που περιλαμβάνει έλεγχο για τις ηπατίτιδες Β και C, τον ιό του AIDS, Τη συφιλίδα και τον ιό HTLV.
Εφόσον κάτι από τα παραπάνω βρεθεί θετικό, ο αιμοδότης ενημερώνεται με απόλυτη εχεμύθεια και του δίνονται οι αναγκαίες οδηγίες, το δε αίμα αχρηστεύεται.
5. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – ΟΦΕΛΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ.
Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί κορυφαία έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία πρέπει να αναγνωρίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και το κοινωνικό σύνολο.
Αναγνώριση Προσφοράς
  • Στον αιμοδότη μετά την 1η αιμοληψία αποστέλλεται:
- Κάρτα εθελοντή αιμοδότη, και
- Ευχαριστήρια επιστολή από το διευθυντή του Κέντρου Αιμοδοσίας.
· Μετά την 5η αιμοδοσία ο αιμοδότης επιβραβεύεται με δίπλωμα που απονέμεται από το Κέντρο Αιμοδοσίας στο οποίο προσφέρεται αίμα.
· Μετά τη 10η αιμοδοσία, ο αιμοδότης τιμάται με δίπλωμα και χάλκινο διάσημο που απονέμεται και πάλι από το Κέντρο Αιμοδοσίας.
· Μετά την 25η Αιμοδοσία ο αιμοδότης τιμάται με ειδικό βραβείο και αργυρό διάσημο από τον Υπουργό Υγείας & Πρόνοιας.
Οφέλη του Αιμοδότη
· Ο αιμοδότης με την επίδειξη της κάρτας του εθελοντή αιμοδότη καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα για τον εαυτό του και την οικογένειά του.
· Η εξέτασή του γίνεται απαραίτητα σε κάθε αιμοληψία είναι ικανή να αποκαλύψει τυχόν υπάρχοντα βασικά προβλήματα υγείας και να βοηθήσει την έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και αντιμετώπισή τους.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι η ηθική ικανοποίηση του αιμοδότη για την προσφορά ζωής στο συνάνθρωπό του.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξέδωσε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 5.902/1/ 2012 σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας 5 μηνών για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής - Δυτικός Περιφερειακός τομέας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν μόνον ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ, Εμμανουήλ Μπενάκη 71A, Τ.Κ. 10681, Αθήνα, αναγράφοντας «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δυτικός Τομέας Αθηνών)», υπόψη κας Λεμονιάς Σεργιάννη, τηλ. επικοινωνίας: 210-3327781/730.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 13 έως 22 Ιουνίου 2012
[μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και ηλεκτρονικά τα έντυπα στο
www.ilion.gr στην κατηγορία "Ανακοινώσεις"]

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 24/2/2012
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς
Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
κ. Ιωάννη Τεντέ
Κύριε Εισαγγελέα,
Ως πολίτης και ασφαλισμένος, αλλά και ως Βουλευτής επιθυμώ να θέσω υπόψη σας το παρακάτω κρίσιμο ζήτημα και να ζητήσω τη διερεύνησή του, δεδομένου ότι συνιστά απειλή για τα εκατομμύρια συνταξιούχων της χώρας μας. Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία τα Ασφαλιστικά Ταμεία καταθέτουν το μεγαλύτερο ποσό των ενεργητικών διαθεσίμων τους στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η ΤτΕ επενδύει αυτά τα κεφάλαια έχοντας η ίδια και οι μέτοχοί της ίδια κέρδη από αυτήν την επενδυτική δραστηριότητα. Είναι γνωστό ότι από τα 18,5 δις ευρώ των Ασφαλιστικών Ταμείων κατατεθειμένα εις ρευστό στην ΤτΕ, η τελευταία επένδυσε σε ομόλογα περίπου 16 δις ευρώ. Παρά τις οχλήσεις μας η Τράπεζα αρνείται να απαντήσει στα κάτωθι κρίσιμα ερωτήματα.
Α)Ποιες ήταν οι χρονικές στιγμές στα τελευταία 4 χρόνια όπου η ΤτΕ προέβη στην αγορά ομολόγων; Γιατί έκανε αυτή την επιλογή, από τη στιγμή που λόγω της στρατηγικής της θέσης γνώριζε για την κρίση, τα ελλείμματα και τον κίνδυνο των συγκριμένων επενδύσεων;
Β)Γιατί αρνείται να απαντήσει εάν αγόρασε τα ομόλογα στην πρωτογενή ή στη δευτερογενή αγορά;
Γ) Γιατί αρνείται να απαντήσει αν - στην περίπτωση που τα αγόρασε στη δευτερογενή αγορά - τα αγόρασε στην ονομαστική ή στην τρέχουσα αξία τους και ποιες τράπεζες απήλαξε από το βάρος των ομολόγων σε αυτή την περίπτωση;
Σήμερα αυτά τα ομόλογα κινδυνεύουν να υποστούν κούρεμα σε ποσοστό τουλάχιστον 50%. Από τη στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη στην αγορά ομολόγων στη διάρκεια του κρίσιμου αυτού χρονικού διαστήματος και μάλιστα χωρίς καν να ενημερώσει τα Ταμεία - όχι να τα ρωτήσει, αλλά να τα ενημερώσει με δική της πρωτοβουλία - από που απορρέει η υποχρέωση να πληρώσουν τη ζημιά τα Ταμεία με κίνδυνο τη μη καταβολή συντάξεων και παροχών. Γιατί δεν αναλαμβάνουν το κόστος οι μέτοχοι της Τραπέζης Ελλάδος εφόσον η επενδυτική επιλογή ανήκει αποκλειστικά στην ίδια;
Πιστεύω ότι τα Δ.Σ. των Ταμείων θα προβούν σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον της διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος.
Ακόμα και αν οι διοικήσεις των Ταμείων δεν προβούν στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους από την Τράπεζα της Ελλάδας, είναι προφανές ότι οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι θα υποβάλλουν μηνύσεις τόσο κατά των Δ.Σ. των Ταμείων, όσο και κατά της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος.
Κύριε Εισαγγελέα,
Η απειλή της πείνας και της απόγνωσης συνιστά το πλέον γόνιμο έδαφος κοινωνικής ανάφλεξης την οποία όλοι απευχόμαστε. Αν οι θεσμοί της Δημοκρατίας δεν φανούν ικανοί να αποκαταστήσουν την κοινωνική αδικία και το κοινωνικό έγκλημα που συνιστά η παράνομη απαίτηση της ΤτΕ να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι και τα Ταμεία το κόστος που απορρέει από τις δικές της παράνομες και έκνομες πράξεις και ανέρχεται σε 8 δις ευρώ, τότε υπονομεύουν τον εαυτό τους και τη νομιμοποίηση τους σε μία εποχή που η χώρα τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.
Κατόπιν τούτου ζητώ την άμεση, επείγουσα ποινική διερεύνηση του ζητήματος προκειμένου να υποστούν οι ένοχοι (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί) την παραδειγματική τιμωρία για τις αξιόποινες πράξεις που από τη δικαστική έρευνα ήθελε αποδειχθεί ότι διέπραξαν, προκειμένου να σωθούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία τα οποία διαφορετικά θα οδηγηθούν σε κατάρρευση.
Με τιμή,
Παναγιώτης Κουρουμπλής
Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτ/νίας

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ AMBER ALERT

Πραγματικές ιστορίες


Ανησυχητική εξαφάνιση ανήλικου & ενεργοποίηση AMBER ALERT
Τον Μάιο του 2011 επικοινώνησαν με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 από Αστυνομικό Τμήμα όπου μας ενημέρωσαν για την εξαφάνιση ανήλικου αγοριού 2,5 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, όταν η μητέρα μπήκε για λίγα λεπτά στο σπίτι. Όταν βγήκε και πάλι στην αυλή, ο ανήλικος είχε εξαφανιστεί. Οι γονείς και οι γείτονες της οικογένειας έψαχναν για περίπου 4 ώρες να τον βρουν χωρίς αποτέλεσμα και κατόπιν αποφάσισαν να απευθυνθούν στην αστυνομία. Η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρεθεί ο ανήλικος ωστόσο δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα και το παιδί δεν εντοπιζόταν η ανησυχία όλων εντεινόταν με αποτέλεσμα η αστυνομία να ζητήσει από το Χαμόγελο του Παιδιού να ενεργοποιήσει το AMBER ALERT. Ξεκίνησε άμεσα την ενεργοποίηση του AMBER ALERT και παράλληλα στο σημείο έσπευσαν διασώστες του οργανισμού μας προκειμένου να ενισχύσουν τις έρευνες. Λίγη ώρα μετά την ενεργοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι το παιδί είχε χάσει τον προσανατολισμό του και περιφερόταν στη γύρω περιοχή με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από αγρότη, ο οποίος το οδήγησε με ασφάλεια στην αστυνομία. Για προληπτικούς λόγους το παιδί μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο με ασθενοφόρο μας και συνοδεία Κοινωνικού Λειτουργού, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, και επέστρεψε με ασφάλεια στην αγκαλιά της οικογένειας του.
Ανησυχητική εξαφάνιση ανήλικου
Μεσημέρι Κυριακής λάβαμε κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για Τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 για την εξαφάνιση ενός αγοριού 6 ετών στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού αλλά και της περιοχής από όπου εξαφανίστηκε η κινητοποίηση όλων μας έπρεπε να είναι άμεση και συντονισμένη. Στο σημείο της εξαφάνισης έσπευσαν Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» προκειμένου να συμβάλλουν στην αναζήτηση του ανήλικου. Παράλληλα άμεση ήταν και η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών που βρίσκονταν στο σημείο και αναζητούσαν τον ανήλικο. Τελικά την αγωνία όλων μας διαδέχτηκαν αισθήματα χαράς και ανακούφισης όταν οι άνθρωποι του Οργανισμού εντόπισαν το μικρό μας φίλο στη γύρω περιοχή. Το παιδί ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένο και φοβισμένο καθώς είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Για ακόμη μία φορά η συντονισμένη προσπάθεια της αστυνομίας, η άμεση παρέμβαση των ανθρώπων του Οργανισμού μας καθώς και η ανταπόκριση ευαισθητοποιημένων πολιτών, επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργώντας συναίσθημα ανακούφισης και συγκίνησης στην οικογένεια του παιδιού και στους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη η στιγμή εκείνη που οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» παρέδωσαν το παιδί στην αγκαλιά του πατέρα του.
Φυγή εφήβου
Επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 ο πατέρας του 14,5 ετών Μ.Χ. , ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του/ εξαφανιστεί/ το απόγευμα της ίδιας ημέρας για να πάει στο φροντιστήριό του, όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Είχε αφήσει σημείωμα που ζητούσε «συγγνώμη» για τη φυγή του, παρακαλώντας να μην τον αναζητήσουν και να μην «πειράξουν» τους φίλους του. Ο Μ.Χ. παίρνει αντιεπιληπτικά φάρμακα, καθώς παθαίνει κρίσεις. Δεν είχε πάρει μαζί του τα φάρμακά του, ούτε προσωπικά αντικείμενα, παρά μόνο 200€. Από την έρευνα της αστυνομίας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, προέκυψε ότι οι φίλοι του δε γνώριζαν πληροφορίες για το που βρίσκεται, ούτε είχε γίνει εισαγωγή παιδιού με ανάλογα χαρ/κα σε νοσοκομείο της χώρας.
Οι γονείς του Μ.Χ. ήταν ιδιαιτέρως αναστατωμένοι, ωστόσο αρχικά δεν επιθυμούσαν την δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του παιδιού τους, θεωρώντας πως θα επιστρέψει και λόγω της ιδιαιτερότητας των αντιδράσεών του λόγω ηλικίας (εφηβεία). Καθώς οι ώρες περνούσαν και ο ανήλικος δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων και της Αστυνομίας στις 03/03/11 προχωρήσαμε σε δημοσιότητα.
Φίλες του Μ.Χ. επικοινώνησαν με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 και συνομίλησαν με Κοινωνική Λειτουργό του Συλλόγου, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την εξαφάνιση του φίλου τους, καθώς δεν έχει απαντήσει στα ηλεκτρονικά μηνύματα που του έχουν αποστείλει, λέγοντας πως την προηγούμενη μέρα ήταν σκεπτικός. Είχε ξαναφύγει προ 1 μήνα, δίχως να γνωρίζουν τον λόγο.
Λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του παιδιού λάβαμε κλήση Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 από πολίτη η οποία ανέφερε ότι είδε παιδί με τα χαρ/κα του Μ.Χ. να κάθεται μόνο του σε δημόσιο χώρο, έχοντας κοντά του ένα σκυλί. Δεν διασταυρώθηκε η πληροφορία από την έρευνα της αστυνομίας.
Οι γονείς και φίλοι του προσπαθούσαν να τον καλέσουν στο τηλ. ωστόσο μια άγνωστη φωνή άντρα τους ανέφερε πως «κάνουν λάθος». Καθώς περνούσαν οι ώρες, οι γονείς ήταν ιδιαιτέρως αναστατωμένοι, γεγονός που δυσκόλευε τη συνεργασία. Κατόπιν προβολής της φωτογραφίας του παιδιού και παρουσίας της οικογένειας σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτοικος νησιού έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία, σύμφωνα με τις οποίες ο ανήλικος είχε μεταβεί στο νησί προκειμένου να αναζητήσει εργασία.
Εξαφανισμένος Ασυνόδευτος Ανήλικος
Δεχθήκαμε κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 από ενήλικη αδελφή 13χρονου Ιρανού. Η νεαρή γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται στο Βέλγιο με τη μητέρα της και πως ο ανήλικος αδελφός της δόθηκε σε διακινητές από τον πατέρα τους με σκοπό να τον μεταφέρουν στο Βέλγιο. Ωστόσο ο ανήλικος εγκαταλείφθηκε στην Ελλάδα και η οικογένεια του έχασε τα ίχνη του. Σχεδόν δύο μήνες αργότερα λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά σε κίνδυνο SOS 1056 από ευαισθητοποιημένο πολίτη ο οποίος ανέφερε ότι εντόπισε σε κεντρική περιοχή της Αθήνας έναν ανήλικο Ιρανό να περιφέρεται μόνος. Από την περιγραφή που μας δόθηκε όλα έδειχναν πως πρόκειται για τον ίδιο ανήλικο που αναζητά η οικογένεια του στο Βέλγιο. Κινητοποιήσαμε τις αρμόδιες αρχές και άμεσα κοινωνικός λειτουργός παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε σε Νοσοκομείο Παίδων με σκοπό να παραμείνει έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανένωσης του με την οικογένεια. Σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές τόσο της Ελλάδος όσο και του Βελγίου αλλά και με τον φορέα του Βελγίου Child Focus ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Βέλγιο κοντά στην οικογένεια του.
Φυγή
Τον Αύγουστο του 2011 δεχθήκαμε κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα παιδιά 116000 του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» από Αστυνομικό Τμήμα για την εξαφάνιση της 14χρονης Δ.Τ. ζητώντας τη συνδρομή μας για την εύρεση της.
Κοινωνικός Λειτουργός επικοινώνησε με την οικογένεια της Δ.Τ και πληροφορήθηκε ότι το έσκασε από το σπίτι πριν από 2 μέρες παίρνοντας μαζί μερικά ρούχα. Σύμφωνα με τον πατέρα η Δ.Τ το τελευταίο διάστημα είχε μια έντονη ενασχόληση με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Οι γονείς αποδίδουν την αλλαγή στη συμπεριφορά της σε γνωριμία με ενήλικα που έχει κάνει μέσω διαδικτύου ο οποίος ασκεί κακή επιρροή στην κόρη τους και την παρασύρει. Τον τελευταίο χρόνο η Δ.Τ έχει φύγει άλλες δύο φορές από το σπίτι της μετά από καυγά με τους γονείς της οι οποίοι την επέπληξαν λόγω της ασυνέπειας της να επιστρέψει σπίτι στην ώρα της μετά από βόλτα με τους φίλους της. Καθώς οι μέρες περνούσαν και η Δ.Τ δεν έδινε σημεία ζωής οι γονείς ανησυχώντας για το τι μπορεί να έχει συμβεί ζήτησαν να δημοσιοποιηθεί η εξαφάνιση της κόρης τους στα ΜΜΕ. Μετά από έγκριση της αστυνομίας η Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα παιδιά 116000 προχώρησε στη διοχέτευση της φωτογραφίας της ανήλικης στα ΜΜΕ και στην εκτύπωση αφισών στους συνεργαζόμενους φορείς ενώ παράλληλα το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούσε να εντοπίσει την ανήλικη μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Μετά από 15 ημέρες αναζήτησης και με τις συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η ανήλικη εντοπίστηκε σε σπίτι νεαρού ενήλικα άνδρα που είχε γνωρίσει πρόσφατα. Από την πρώτη στιγμή της επιστροφή της ανήλικης Ψυχολόγος της Ευρωπαϊκής Γραμμής 116000 βρέθηκε κοντά στην ίδια και την οικογένεια της παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη.
AMBER ALERT
Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο 7χρονος Χ.Κ εξαφανίστηκε από το σπίτι του στη Νέα Μάκρη Αττικής. Η γιαγιά του, που είχε αναλάβει τη φροντίδα του καθώς οι γονείς του απουσίαζαν, ανέφερε ότι ξύπνησε και βρήκε το κρεβάτι του άδειο. Ανέφερε ακόμη ότι το παιδί έχει μαθησιακές δυσκολίες και ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επικοινωνία του. Η έρευνα της αστυνομίας δεν απέδιδε καρπούς και άρχιζε να βρέχει καταρρακτωδώς και να νυχτώνει.
Μετά από έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας ενεργοποιήθηκε το AMBER ALERT. Ταυτόχρονα ομάδα του Χαμόγελου μετέβη στο σημείο με σκοπό να αποκτήσει εικόνα της περιοχής όπου χάθηκε ο ανήλικος. Κατά την άφιξη μας εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για μια δασώδη και δύσβατη περιοχή και κρίθηκε αναγκαία η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για να συνδράμει στις έρευνες της Αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα του AMBER ALERT λάβαμε κλήση από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία ανέφερε ότι άκουγε κλάμα μικρού παιδιού χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές σημείο λόγω της δυνατής βροχής. Με τις συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής καθώς και με την πληροφορία της γυναίκας που δόθηκε άμεσα στις αρχές προς διερεύνηση εντοπίστηκε ο μικρός Χ.Κ. Ο ανήλικος ήταν βρεγμένος και φοβισμένος αλλά ήταν υγιής και ασφαλής πλέον.
Ανησυχητική εξαφάνιση
Κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 για την εξαφάνιση 2 κοριτσιών 14 και 2 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια αντιμετώπισε αιφνιδίως ένα σοβαρό περιστατικό υγείας και αναγκάστηκαν να μεταβούν στο νοσοκομείο αφήνοντας τη 2 ετών κόρη τους υπό την επίβλεψη της 14χρονης ανιψιάς τους. Η 14χρονη νωρίς το απόγευμα πήρε την 2χρονη ξαδέλφη της για να βγουν μια βόλτα στο πάρκο. Ωστόσο έχασαν τον προσανατολισμό τους και σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι η 14χρονη βρισκόταν στην Ελλάδα για διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας, δε μιλούσε καθόλου ελληνικά και δε γνώριζε την περιοχή. Μετά τις πληροφορίες αυτές, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο όπου εθεάθησαν τα παιδιά για τελευταία φορά. Ομάδα του Οργανισμού επίσης έσπευσε στο σημείο όπως και στο σπίτι της οικογένειας για να παραλάβει τη φωτογραφία των παιδιών και για την παροχή ψυχολογικής στήριξης στην οικογένεια. Επίσης κινητοποιήθηκε και η ομάδα διάσωσης με σκοπό την αναζήτηση των παιδιών. Παράλληλα έγινε ανακοίνωση της εξαφάνισης των παιδιών σε ζωντανή εκπομπή της τηλεόρασης με σκοπό την κινητοποίηση των πολιτών. Όσο η ώρα περνούσε και δεν υπήρχε αποτέλεσμα, ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης του AMBER ALERT. Ωστόσο κατά την άφιξη μας στο Τμήμα Ασφαλείας που διενεργούσε την έρευνα και λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης του AMBER ALERT πληροφορηθήκαμε ότι άνδρες της Ομάδας Δίας εντόπισαν τις ανήλικες και κατευθύνονταν προς το Τμήμα. Η οικογένεια των ανήλικων που αγωνιούσε για την τύχη τους περίμεναν στο Τμήμα ώσπου να φθάσει το όχημα που μετέφερε τα δύο κορίτσια. Λίγη ώρα αργότερα έφθασε το περιπολικό στο τμήμα με τα δύο κορίτσια και έτσι τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια διαδέχτηκαν αισθήματα χαράς και ανακούφισης μόλις πήραν στην αγκαλιά τους τα δύο παιδιά.
Αρπαγή Mateo Dullia (ακόμη αναζητείται)
Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο 11 μηνών τότε Ματέο Ντούλια απήχθη από τον βιολογικό του πατέρα. Ο βιολογικός πατέρας του Ματέο ζήτησε από την μητέρα του να τον δει παρόλο που έως εκείνη τη στιγμή δεν είχε αναπτύξει κάποια ιδιαίτερη σχέση με το παιδί. Η μητέρα του Ματέο δέχθηκε και πήγε με τον ανήλικο σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας. Τότε ο βιολογικός πατέρας του ανήλικου, με την πρόφαση ότι θέλει να τον κρατήσει αγκαλιά, πήρε το παιδί και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Η μητέρα του ανήλικου απευθύνθηκε άμεσα στην αστυνομία ωστόσο ο εντοπισμός του άνδρα με το παιδί δεν κατέστη δυνατό. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας και την ενεργοποίηση του AMBER ALERT έως και σήμερα ο Ματέο δεν έχει εντοπιστεί. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη χώρα καταγωγής τους πατέρα του, τη Συρία και μάλιστα η μητέρα του κατάφερε να δει το παιδί μέσω Skype.
Εξαφάνιση παιδί-θύμα παράνομης διακίνησης
Ένα αγόρι 8,5 ετών από το Αφγανιστάν έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές από την Αυστρία. Σύμφωνα με τον πατέρα του ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι να πάει σε ένα μαγαζί στη γειτονιά για να ψωνίσει παίρνοντας μαζί το διαβατήριο του. Όταν πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε άρχισαν να τον αναζητούν δίχως αποτέλεσμα. Ο πατέρας του απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού. Η Αστυνομία έκρινε ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί το AMBER ALERT, ωστόσο δεν υπήρχε φωτογραφία του παιδιού και για το λόγο αυτό η Αυστριακή πρεσβεία φρόντισε ώστε να λάβουμε άμεσα τη φωτογραφία του παιδιού. Από τις πληροφορίες που έδωσε ο πατέρας στην Αστυνομία φαινόταν ότι το παιδί ήταν θύμα παράνομης διακίνησης. Παρά την ενεργοποίησης του συστήματος ο S. δεν εντοπίστηκε ενώ ο πατέρας του δήλωνε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αυστρία κοντά στη γυναίκα του και στα άλλα δύο παιδιά του. Μέχρι σήμερα ο S. δεν έχει εντοπιστεί.
Αρπαγή από τρίτο/ξένο πρόσωπο
Η 11χρονη Ρ. βουλγαρικής καταγωγής ζούσε με την οικογένεια της σε ένα μικρό ορεινό χωριό. Ένα απόγευμα έφυγε από το σπίτι για να πάει να παίξει στην πλατεία του χωριού. Η ώρα πέρασε και η μικρή Ρ. δεν έδωσε σημεία ζωής. Αργά το βράδυ η οικογένεια άρχισε να αναζητά την ανήλικη σε όλο το χωριό χωρίς αποτέλεσμα. Ρωτούσαν γνωστούς και φίλους και κανείς δεν την είχε δει. Μέχρι το επόμενο πρωί που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση η ανήλικη δεν είχε βρεθεί ακόμη. Λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης και των συνθηκών της εξαφάνισης, η ανησυχία όλων μεγάλωνε. Με ευθύνη και πίεση του Οργανισμού μας κινητοποιήθηκαν περισσότερες δυνάμεις για την αναζήτηση της ανήλικης ενώ παράλληλα με έγκριση της ΕΛΑΣ ενεργοποιήθηκε το AMBER ALERT δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Καθώς ο χρόνος περνούσε, ομάδα του Οργανισμού έφτασε στο σημείο της εξαφάνισης για να συνδράμει στην αναζήτηση του παιδιού, να στηρίξει την οικογένεια και τους φίλους της ανήλικης που ανησυχούσαν για την τύχη της. Λίγες ώρες αργότερα ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ μας ενημέρωσε για την τραγική κατάληξη. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πηγάδι. Δράστης ήταν γείτονας και φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, ο οποίος κακοποίησε την ανήλικη και στη συνέχεια την έριξε στο πηγάδι. Η τοπική κοινωνία ήταν συγκλονισμένη στην αποκάλυψη αυτή καθώς ο δράστης ήταν αγαπητός σε όλους. Ο ψυχολόγος του Οργανισμού παρέμεινε δύο 24ωρα στο χωριό με σκοπό να διαχειριστεί τα συναισθήματα φόβου των παιδιών αλλά και το πένθος για την απώλεια της μικρής τους φίλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 4ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση τεσσάρων (4) νέων θέσεων
εργασίας
Η Ε.Σ.Α.με.Α. στο πλαίσιο της υλοποίησης της εγκεκριμένης Πράξης
«Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για την αναπηρία – Α.Π.7, Α.Π.8, Α.Π.9»,
το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» της
προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013»: κατηγορία πράξης «Λοιποί Φορείς
Παροχής Δια Βίου Εκπαίδευσης», απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για την πλήρωση τεσσάρων (4) νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας ορισμένου
χρόνου, διάρκειας το αργότερο μέχρι 30/06/2014:
Θέση 1η: Λογιστής στον Τομέα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών για τη
λογιστική και διαχειριστική υποστήριξη της Πράξης: «Προγράμματα Δια Βίου
Εκπαίδευσης για την αναπηρία Α.Π.7, Α.Π.8, Α.Π.9» της Ε.Σ.Α.με.Α»
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΗΣ
Υποστήριξη οικονομικής διαχείρισης του έργου-προγράμματος του φορέα, με
βάση τις προδιαγραφές του οδηγού διαχείρισης του ΕΠΕΔΒΜ και τους κανόνες
επιλεξιμότητας, κανονικότητας και νομιμότητας των δαπανών, τη σύνταξη
μηνιαίων δελτίων δήλωσης δαπανών (ΜΔΔΔ) και εξαμηνιαίων δελτίων
παρακολούθησης προόδου πράξης (ΔΠΠΠ).
Υπολογισμός και εκκαθάριση μισθοδοσίας και αμοιβών τρίτων, υπολογισμός και
απόδοση ασφαλιστικών κρατήσεων προσωπικού και συνεργατών, σύνταξη και
υποβολή Α.Π.Δ., σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων,
τραπεζικές εργασίες, συμφωνίες, παρακολούθηση προμηθευτών, έλεγχος,
λογιστικοποίηση και καταχώρηση δαπανών και εσόδων, εγγραφές έναρξης και
τέλους χρήσης, διαχειριστική παρακολούθηση της Οικονομικής Πορείας του
έργου ως προς τον Προϋπολογισμό του, τα έσοδα και τις δαπάνες ανά υποέργο,
δράση και κωδικό ΟΠΣ.
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Οικονομικής Κατεύθυνσης.
• Κάτοχος άδειας Λογιστή Φοροτέχνη Γ΄ Τάξης.
• Τουλάχιστον 3ετή αποδεδειγμένη προϋπηρεσία, μετά το πέρας των σπουδών,
σε μηχανογραφημένο λογιστήριο Εταιριών ή/ και Οργανισμών.
• Πολύ καλή γνώση και εμπειρία εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής
νομοθεσίας, ΚΒΣ, ΕΓΛΣ.
• Γνώση αγγλικής γλώσσας.
• Άριστος χειρισμός λογισμικού διαχείρισης αρχείων, επεξεργασίας κειμένου,
λογιστικών φύλλων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περιβάλλον Windows.
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ
• Προϋπηρεσία στον ελεγκτικό χώρο σαν εξωτερικός ή εσωτερικός ελεγκτής.
• Άριστη Γνώση των προγραμμάτων EUROFASMA & MANPOWER σε MS-DOS.
• Γνώση του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ & ΟΠΣ του Υπουργείου Οικονομικών.
Θέσεις 2η - 4η Υπάλληλος Γραφείου στον Τομέα Εκπόνησης Πολιτικής και
Εφαρμογών Προγραμμάτων για τη διοικητική υποστήριξη των εκπαιδευτικών
δράσεων της Πράξης: «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία
Α.Π.7, Α.Π.8, Α.Π.9» της Ε.Σ.Α.με.Α»
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΗΣ
Διοικητική υποστήριξη των εκπαιδευτικών δράσεων του έργου-προγράμματος του
φορέα (συνεργασία με συντονιστές, εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενους, εφαρμογή
εργαλείων εσωτερικής αξιολόγησης, τήρηση φακέλου προγράμματος).
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών
• Γνώση αγγλικής γλώσσας
• Άριστος χειρισμός λογισμικού διαχείρισης αρχείων, επεξεργασίας κειμένου,
λογιστικών φύλλων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περιβάλλον Windows.
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ
• Μεταπτυχιακός τίτλος στο πεδίο των Κοινωνικών Επιστημών
• Τουλάχιστον 3ετή αποδεδειγμένη προϋπηρεσία, μετά το πέρας των σπουδών,
σε διοικητική υποστήριξη συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
Δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους/ ες για
τις θέσεις 1η έως και 4η
1. Βιογραφικό Σημείωμα.
2. Αντίγραφο πτυχίου/ ων.
3. Αντίγραφο πτυχίου/ ων Αγγλικής γλώσσας
4. Πιστοποίηση για Η/Υ
5. Βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας.
6. Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνουν απαραίτητο για την υποστήριξη της
αίτησης τους.
Οδηγίες Υποβολής Δικαιολογητικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά,
σε κλειστούς φακέλους, με απαραίτητη αναφορά στην προτιμώμενη θέση
εργασίας, από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της παρούσας πρόσκλησης μέχρι
και τις 18/06/2012 και ώρα 12:00μ., στην ακόλουθη διεύθυνση της Ε.Σ.Α.με.Α
ΠΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Ε.Σ.Α.μεΑ.)
Ελευθερίου Βενιζέλου 236 Τ.Κ.16341 Ηλιούπολη,
2ος Όροφος,
Υπʼ όψιν Γραφείου Πρωτοκόλλου
Για την Ε.Σ.Α.μεΑ.
Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ