meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
σας προσκαλεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ.
στην παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό
«Κάνε τη Διαφορά. Μίλα Τώρα» 
στο ξενοδοχείο Hilton Athens, αίθουσα «Γαλαξίας»  
 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο αξιότιμος Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν επίσης:
  • Το Ευρωπαϊκό Έργο Ευρωπαϊκή «Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του Σχολικού Εκφοβισμού» στο πλαίσιο του οποίου προτείνεται η ευρωπαϊκή καμπάνια, αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήχθη υπό το συντονισμό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 16.262 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 6 ευρωπαϊκά κράτη (Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία).
  • Το εκπαιδευτικό εργαλείο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του Σχολικού Εκφοβισμού» με στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση του φαινομένου και θα είναι διαθέσιμο στους μαθητές, εκπαιδευτικούς μέσω διαδικτύου.
 
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση του εκπαιδευτικού εργαλείου στους εκπαιδευτικούς που θα παρίστανται.
 
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στα 6 Ευρωπαϊκά κράτη που συμμετείχαν στο Έργο στην Ηλεκτρονική Δ/νση: http://www.e-abc.eu/gr/.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου