meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ''THISISRADIO''

Συντονίστηκε στο ραδιόφωνο "Με άλλα μάτια'' την περασμένη κυρικαή το απόγευμα 6-8 στο www.thisisradio.gr, συμμετείχε στην κλήρωση της εκπομπής και κέρδισε ένα τραπέζι για 4 άτομα σε γνωστό μαγαζί στο Ίλιον.

Εκεί ξανασυναντήθηκε με τον συμμαθητή της στις τάξεις του Δημοτικού, μετά από 12 χρόνια!

Η Άννα-Μαρία Γιούρντα και ο Βαγγέλης Αυγουλάς ήταν συμμαθητές στο 35ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Στο Γυμνάσιο χωρίστηκαν, μια αραιή επαφή μετά που και που μέσω Internet, αλλά η απόσταση και η καθημερινότητα απορρόφησε την επικοινωνία τους. Ώσπου το «Με Άλλα Μάτια» και το “Thisisradio” στάθηκαν η αφορμή οι δύο νέοι να ξανασυναντηθούν και να θυμηθούν τα παλιά. Με αρκετή συγκίνηση σχεδόν όλη τη βραδιά θυμούνταν τους δασκάλους τους, τα πειράγματα και τις εκδρομές τους, όλες τις αθώες ημέρες από τα παιδικά χρόνια του Δημοτικού.

Διασκέδασαν υπό τους λαϊκούς ήχους των Βασίλη Ματζοράκη και Νίκου Κοντάλιπου, υποσχέθηκαν να μην ξαναχαθούν και θα ξαναβρεθούν την Κυριακή 17 Φλεβάρη το απόγευμα 6-8, όπου το ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια» κάνει αφιέρωμα στον δάσκαλο Ειδικής Αγωγής κ. Αλέξη Γκλίνο, ο οποίος είναι ο πρώτος που εφάρμοσε συστηματικά την ένταξη τυφλών μαθητών σε κοινή σχολική τάξη τέλη της δεκαετίας του ’80, ενώ αναφορά θα γίνει και στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ειδική Αγωγή με παρεμβάσεις εκπαιδευτικών και θεσμικών εκπροσώπων του αναπηρικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου