meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ''

Από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπελίρης και η ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής ''Έκτη Αίσθηση'' της ΕΤ3, για να συναντήσουν το νεαρό Δικηγόρο και Αντιδήμαρχο Ιλίου, Βαγγέλη Αυγουλά!
 
Πρόκειται για μία εκπομπή, η οποία προβάλλεται χρόνια στην κρατική τηλεόραση, εδραιωμένη στις καρδιές της Ελληνικής κοινής γνώμης μιας και προβάλει πάντα την αξιοπρεπή και αξιόλογη πλευρά της αναπηρίας, μέσα από αξιόμαχους φορείς εκπροσώπησης των ΑμεΑ και από προσωπικότητες με αναπηρία, σύγχρονα παραδείγματα προς μίμηση.
 
Αυτή την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, στις 17:30 στην ΕΤ3, ο 24χρονος Βαγγέλης Αυγουλάς μιλά στο Γιώργο Μπελίρη και την ''Έκτη Αίσθηση'', για το πώς από τη γέννησή του, χάρη στη στήριξη της οικογένειας του και των φίλων του, καταφέρνει και ξεπερνά τα εμπόδια που προκύπτουν από την ολική του τύφλωση και συνεχίζει βάζοντας υψηλούς στόχους και πραγματοποιώντας τα όνειρά του.
 
Για το νεαρό Δικηγόρο, Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο του αναπηρικού κινήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μιλά στην ΕΤ3 και ο πρωτοπόρος Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, που εμπιστεύτηκε το τιμόνι της Κοινωνικής Πολιτικής του πλεονασματικού του Δήμου, εν όψει κρίσης, στο Βαγγέλη Αυγουλά  και ως σήμερα δικαιώνεται από το αποτέλεσμα.

 
 
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 17:30 η ''Έκτη Αίσθηση'' στην ΕΤ3.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου