meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ


Αγροτικά προϊόντα θα διαθέσουν οι παραγωγοί, απευθείας στους καταναλωτές, στο πλαίσιο της τρίτης δράσης των Εθελοντών Αιγάλεω, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στο υπαίθριο πάρκινγκ του ΤΕΙ Αθηνών.
 
Τα προϊόντα που θα διατεθούν θα είναι: αλεύρι, προϊόντα ελιάς, λαχανικά, εσπεριδοειδή, ρύζι διαφόρων τύπων, παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά, ξίδι, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, ξηροί καρποί, μέλι - πετιμέζι, γλυκά κουταλιού, δημητριακά, υγρά πιάτων, υγρά γενικού καθαρισμού - πατώματος, υγρά τζαμιών, μαλακτικό ρούχων, χαρτί κουζίναςκαι πολλά άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής και φροντίδας.
 
Στο χώρο της δράσης το εθελοντικού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως είχε συμβεί και τις δύο προηγούμενες φορές, θα τοποθετηθούν πλαστικοί κλωβοί, στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αφήσουν ορισμένες ποσότητες από τα προϊόντα που θα αγοράσουν, για την ενί9σχυση της Εθελοντικής Τράπεζας Αλληλεγγύης που διαχειρίζονται οι Εθελοντές Αιγάλεω. Τα προϊόντα αυτά αναμένεται να διατεθούν από την ομάδα σε τρεις ενορίες της πόλης του Αιγάλεω (Εσταυρωμένου, Αγίου Σπυρίδωνος και Αγίας Τριάδας) για την ενίσχυση των συσσιτίων.
 
Η δράση αυτή των Εθελοντών Αιγάλεω, είναι η τρίτη που σχεδιάστηκε, μετά από δύο επιτυχημένες ανάλογες δράσεις που υλοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο, στις 16 Δεκεμβρίου και στις 20 Ιανουαρίου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις παραγγελίες τους απ΄ ευθείας στην ιστοσελίδα των Εθελοντών Αιγάλεω ή μέσω τηλεφώνου στο 210-5697350 (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωί) και 2105903518 (από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ), όπως επίσης και στους αριθμούς τηλεφώνου: 6944269359 και 6971913112. Τέλος, μπορούν να παραδώσουν το έντυπο παραγγελίας στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου Αιγάλεω "Ιερά Οδός" που βρίσκονται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα αριθ. 53 στο Αιγάλεω (έναντι Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αιγάλεω).
 
 
Πηγή: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231237135

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου