meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΚΡΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!


Κατάμεστο το Κέντρο διασκέδασης στο οποίο έγινε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Κρητών Περιστερίου, το περασμένο Σάββατο βράδυ!
Ο τραγουδιστής Στέλιος Μπικάκης με το συγκρότημά του ξύπνησαν το Κρητικό στοιχείο από τις καρδιές δεκάδων Κρητών που κατοικούν στην Αττική και βρέθηκαν για να διασκεδάσουν με λύρα και λαγούτο, απολαμβάνοντας και τα χορευτικά του Συλλόγου με μέλη κάθε ηλικίας.


 
 
Στο χορό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Περιστερίου κ. Κελάφας, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ομοσπονδίας κ. Πατεράκης, ενώ ισχύρή εκπροσώπηση είχε και το Ίλιον με τους Αντιδημάρχουν Βαγγέλη Αυγουλά και Νίκη Βομπιράκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Ιλίου κ. Στέλιο Μπουρδάκη, αλλά και την ψυχή των χορευτικών τμημάτων δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων της Αττικής, τους αδελφούς Γιώργο και Παναγιώτη Φραγκάκη.


 
«Θεέ μου πως μπόρεσε», «Τα Γενέθλια», «Παρανομία μου», «Άστρα μη με μαλώνετε», «Ο Τρελός» και άλλα αγαπημένα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε ο Στέλιος Μπικάκης, κράτησαν ως το πρωί το κέφι στο ζενίθ, με δεκάδες νέους και νέες να κρατούν ζωντανή την παράδοση με τους χορούς και τις φιγούρες τους, ενώ όλο το βράδυ «οι κούπες» πίνοντας απλά αμέτρητες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου