meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ

Με στόχο την ποιοτική διασκέδαση, την πνευματική και ψυχική ανάταση των πολιτών, ο Δήμος Ιλίου εγκαινιάζει τη συνεργασία του με μεγάλες ορχήστρες, όπως την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
 
Συγκεκριμένα, στο πρόγραμα εκδηλώσεων Φεβρουαρίου - Μαρτίου, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα παρουσιάσει το Κουϊντέτο Metallon (Metallon Quintet), ενώ την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2013, θα μαγέψει με τις μελωδίες του το Κουαρτέτο της Καμεράτα - Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, παραστάσεις που θα δοθούν με ελεύθερη είσοδο.

 

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική πρωτοβουλία συνεργασίας με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου στο πλαίσιο της συμφωνίας, 1500 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από Σχολεία του Δήμου, θα απολαύσουν δωρεάν παραστάσεις.
 
Ο Δήμος Ιλίου, για ακόμα μια χρονιά, υλοποιεί ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, σε μια προσπάθεια να προσφέρει ψυχαγωγία τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα και βιώνουν οι πολίτες της.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου