meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ''

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, 6 - 8 το απόγευμα, η συγγραφέας Λένα Μαντά θα είναι ζωντανά στον αέρα του ''This is radio'', καλεσμένη του Βαγγέλη Αυγουλά και της Ελεάννας Φίλιου, στη ραδιοφωνική εκπομπή ''Με Άλλα Μάτια''.
 
Όσοι ακροατές συντονιστούν στο www.thisisradio.gr θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους ζωντανά στην αγαπημένη τους συγγραφέα μέσω e-mail ή από το Chat του σταθμού, ενώ η εκπομπή θα κληρώσει 6 βιβλία σε τυχερούς ακροατές που θα στείλουν τα sms ή τα mail τους στην εκπομπή.
 
Η συγγραφέας θα αφιερώσει ατομικά και θα υπογράψει τα έξι βιβλία που θα κληρωθούν στους τυχερούς ακροατές και οι συντελεστές του This Is Radio θα τους τα ταχυδρομήσουν σε όποια πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκονται οι τυχεροί νικητές.
 
Ο χορός των δώρων έχει ξεκινήσει από την πρώτη εκπομπή, όταν το "Με Άλλα Μάτια'' έδωσε δωρεάν προσκλήσεις για θεατρική παράσταση, ενώ την περασμένη εβδομάδα, κληρώθηκε μια δωροεπιταγή αξίας 30€ σε μεγάλο super-market.
 
Επίσης, αυτή την Κυριακή ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα τραπέζι 4 ατόμων με ένα μπουκάλι κρασί της αρεσκείας του, για την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στη βραδιά με λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, που θα διοργανωθεί στο Ίλιον, στο ''Πρόβα Cafe''.
 
Η συγγραφέας Λένα Μαντά είχε δώσει πρόσφατα αποκλειστική συνέντευξη στο meallamatia.blogspot.com και αυτή την Κυριακή, 6 - 8 το απόγευμα, θα έχει τη δυνατότητα να μας πει περισσότερα για εκείνη, για την πορεία της, το νέο της βιβλίο και το τηλεοπτικό σήριαλ που έχει ξεκινήσει, βασισμένο σ΄ ένα μυθιστόρημά της, για τα χόμπι και την καθημερινότητά της.
 
Επίση, τυχεροί θαυμαστές της θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τη Λένα Μαντά, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής.
 
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, 6 - 8 το απόγευμα, συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr Για να δούμε όλοι μαζί τη λογοτεχνία ''Με Άλλα Μάτια''!
 
Μπορείτε να ακούσετε το ''This is radio'' και από το κινητό σας, μέσω του www.live24.gr.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου