meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

TO ''THIS IS RADIO'' ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Το ''This is radio'' στέκεται έμπρακτα αλληλέγγυο δίπλα στους μαζικούς κοινωνικούς αγώνες και στα δίκαια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.
 
Την Τρίτη 26 Φλεβάρη, το ''This is radio'' καλύπτει καρέ - καρέ την πανελλαδική κινητοποίηση χωρίς αύριο της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.
 
Οι τυφλοί και οι οικογένειές τους έχουν αποφασίζουν να συγκεντρωθούν στο Υπουργείο και να διανυκτερέυσουν εκεί αν χρειαστεί, εφόσον ο Υπουργός κ. Στουρνάρας δεν προχωρήσει μετά τις ανούσιες τηλεοπτικές του εξαγγελίες και σε λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας της αναπηρικής οικογένειας και της αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης των τυφλών εργαζομένων και ανέργων.
 
Την Τρίτη 26 Φλεβάρη, μέσα από το www.thisisradio.gr, με ζωντανές συνδέσεις, θακαλύπτουμε όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα τον πανελλαδικό αγώνα των τυφλών και των οικογενειών τους, ενώ από τις 15:00 έως τις 17:00 σε ειδική εκπομπή που θα παρουσιάσουν για το ''This is radio'' ο Μπάμπης Καρπούζος, ο Δημήτρης Αμπατζής και η Ελεάννα Φίλιου, θα γίνει συζήτηση, με πολλούς καλεσμένους για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα τα ΑμεΑ και οι οικογένειές τους, ενώ θα υπάρχει και εκτενές ρεπορτάζ από το Υπουργείο Οικονομικών και το μέτωπο του αγώνα των ατόμων με προβλήματα όρασης.
 
Παράλληλα, μέσα από την ειδική εκπομπή στο www.thisisradio.gr θα δημοσιοποιηθούν και όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει για τον αγώνα της η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών και προέρχονται από ανθρώπους της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης, της Δημοσιογραφίας, των τεχνών και των κοινωνικών αγώνων.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου