meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ'' ΚΑΙ ΤΟ ''THIS IS RADIO''


Αυτή την Κυριακή, η συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα, συναντά 6 - 8 το απόγευμα όλους εσάς στο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια» και στο «This Is Radio».
 
Όσοι συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr , θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ζωντανά μέσα από το meallamatia@gmail.com και το chat του σταθμού, τις ερωτήσεις σας στη συγγραφέα των πολλών Best Sellers (Εκδόσεις Ψυχογιός), καθώς και να κερδίσετε πλούσια δώρα, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή απόγευμα στην εκπομπή του Βαγγέλη Αυγουλά και της Ελεάννας Φίλιου.
 
Η Μαρία Τζιρίτα, μετά την πρόσφατη αποκλειστική της συνέντευξη στο http://meallamatia.blogspot.com και το «Μάτια Μου», ξανασυναντά το Βαγγέλη Αυγουλά στο ραδιοφωνικό αέρα του «This is Radio» και μιλά για τα βιβλία της, τη δουλειά της, την καθημερινότητα και τα χόμπι της, το αγαπημένο της Ναύπλιο, για το νέο της βιβλίο «Ζωή Από Την Αρχή», αλλά και ότι άλλο θέλετε εσείς!

 
 
Κυριακή 10 Μαρτίου 6 - 8 το απόγευμα, συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr και στο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια», απολαμβάνοντας μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τη συγγραφέα Μαρία Τζιρίτα.
 
Πλέον, μπορείτε να ακούτε το «This is Radio» και μέσα από όποια συσκευή smartphone διαθέτετε. 


 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου