meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 24ΜΑΡΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ''!



Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, θα αρχίσει ένα διαφορετικό, μουσικό εορταστικό
«Με Άλλα Μάτια», ζωντανά στον ραδιοφωνικό αέρα του “This is radio”.
 
Εκτάκτως σε μια μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα εκπομπή, αυτή την Κυριακή πολλοί φίλοι λένε «Χρόνια Πολλά» στον συντελεστή της εκπομπής Βαγγέλη Αυγουλά!
 
Στο www.thisisradio.gr ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η Ελεάννα Φίλιου, υποδέχονται αυτή την Κυριακή το απόγευμα τους Βασίλης Ματζοράκη και Νίκο Κοντάλιπο που θα παίξουν και θα τραγουδήσουν λαϊκά τραγούδια, τον Παναγιώτη Μαρκοστάμο τραγουδιστή παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών, καθώς και τον οκτάχρονο Γιάννη Πολονύφη που πριν λίγες Κυριακές είχε συγκλονίσει τους ακροατές του This is radio με το ταλέντο του, αφού αν και εκ γενετής τυφλός γράφει στίχους και μουσική σε δικά του τραγούδια!
 
 
Σε αυτή τη ζωντανή μουσική παρέα όλα τα μηνύματα σας θα έχουν το χώρο τους, ενώ θα μπορείτε να ζητάτε τραγούδια που θα τα παίζουν για εσάς ζωντανά οι καλεσμένοι της εκπομπής. Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και χάρη στον Δημήτρη Αμπατζή που θα ρυθμίζει για άλλη μια Κυριακή τον ήχο, αναμένεται ένα πολύ όμορφο μουσικό αποτέλεσμα που θα σας διασκεδάσει οδηγώντας σας στην εορταστική ημέρα της 25ης Μαρτίου.
 
Την Κυριακή 24 Μαρτίου από τις 6 το απόγευμα, συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr από τους υπολογιστές σας ή από τα smart phones σας, σε ένα ακόμη παρείστικο «Με Άλλα Μάτια», όπου θα ακούσετε και τις εμπειρίες των συντελεστών από το πρωτοποριακό «Γεύμα Στο σκοτάδι» που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ στηρίζοντας τον αγώνα ζωής ενός μικρού κοριτσιού με σπάνια καρδιοπάθεια.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου