meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΖΩΗ Η ΜΙΚΡΗ ΖΩΗ


Γεμάτο από κέφι, χορό, τραγούδι και αλληλεγγύη το Πρόβα Café το περασμένο Σάββατο το βράδυ! Πάνω από 200 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση στο “Live της Ζωής», όπου καλλιτέχνες από το Ίλιον έπαιξαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στη μικρή Ζωή Παρμακλή, ένα κοριτσάκι 22 μηνών που έχει γεννηθεί με μια σπάνια καρδιοπάθεια και για να μπορέσει να επιβιώσει έπρεπε ήδη να έχει μεταβεί στην Ελβετία να κάνει μια σπάνια περίπλοκη επέμβαση, υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου Έλληνα παιδοκαρδιοχειρούργου Αυξέντιου Καλαγκού.
           
Ο γιατρός δε θα πάρει αμοιβή για την επέμβαση, παρ’ όλα αυτά τα έξοδα της οικογένειας ανέρχονται στα εξήντα χιλιάδες ευρώ, ποσό που είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί γι’ αυτό και έχει καθυστερήσει επικίνδυνα η εγχείρηση.
 
 
 
Το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» διοργάνωσε και στήριξε μια σειρά εκδηλώσεων υπέρ της μικρής Ζωής και χάρη στην πρωτοφανή ανταπόκριση των απλών πολιτών, η μικρή μεταφέρθηκε τελικά χθες στη Γενεύη με τη χρήση κυβερνητικού αεροσκάφους κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού και αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα με αυξημένες τις πιθανότητες επιτυχίας της επέμβασης.
 
 
 
Με το “Live της Ζωής» συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο αρκετά χρήματα, καθοριστικά για την επιτάχυνση της μεταφοράς της μικρής στο εξωτερικό.
           
Οι καλλιτέχνες Δημήτρης Αμπατζής, Βασίλης Ματζοράκης, Χρυσάνθη Γεωργαντά, Γιώργος Τσαγκρώνης και Στράτος Αποστολίδης διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους ως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ακούστηκε σε πρώτη μετάδοση και το τραγούδι «Δύο Λεπτά» σε στίχους του Αντιδημάρχου Ιλίου Βαγγέλη Αυγουλά και σε μουσική και ερμηνεία του μουσικού Βασίλη Ματζοράκη.
 
 
 
Με μια φωνή και μέσα από την καρδιά μας, όλοι οι συντελεστές του «Με Άλλα Μάτια» ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στη μικρή Ζωή που αυτή την ώρα δίνει τον αγώνα της στο εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργείο της Ελβετίας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου