meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 5ο ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
 
Για το 5ο Φόρουμ Συζήτησης για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση
 
 
Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 και ώρες 11.00 - 14.00 στο Αμφιθέατρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής ''Δρομοκαΐτειο'' (Ιερά Οδός 343, Χαϊδάρι) πραγματοποιείται το 5ο Φόρουμ Συζήτησης.
 
 
Η ατζέντα των Φόρουμ περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:
 
 
1. Τομεοποίηση και Διασύνδεση: Ποιοί είμαστε, τί υπηρεσίες προσφέρουμε και σε ποιό τομέα λειτουργούμε.
 
 
2. Δικαιώματα και εκπροσώπηση των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα και των οικογενειών / φροντιστών τους: τί ανάγκες θα πρέπει να καλύπτουν οι υπηρεσίες και ποιες θα πρέπει να είναι οι υπηρεσίες αυτές.
 
 
3. Ηλεκτρονικός φάκελος.
 
 
4. Αξιολόγηση των φορέων παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας.
 
 
Τα Φόρουμ Συζήτησης (7-8 Δεκεμβρίου 2012, 16 Φεβρουαρίου, 2 Μαρτίου, 26 Απριλίου 2013) πραγματοποιούνται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, καθώς η Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση στη χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση λόγω της οικονομικής κρίσης και της υποχρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.
 
 
Στόχος των Φόρουμ είναι η προσπάθεια ανοίγματος Συζήτησης - μεταξύ των Φορέων δημοσίου, τρίτου τομέα και ιδιωτικού - που θα οδηγήσει σε συντονισμό ενεργειών για τη διάσωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης ώστε να συνεχίσουν οι άνθρωποι με ψυχικοινωνικές δυσκολίες να διαβιούν με αξιοπρέπεια.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2109221739 (e-mail: ekpsath@otenet.gr) & 2109597160 (e-mail:epsbal@otenet.gr).
 
 
Με εκτίμηση,
 
 
Η οργανωτική επιτροπή των Φόρουμ Συζήτησης 
 
 
Δίκτυο ''ΑΡΓΩΣ'', Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, ΕΠΑΨΥ, ΠΟΣΟΨΥ, Σωματείο Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ''Αυτοεκπροσώπηση'', Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων, Ινστιτούτο Υγείας ΠΑιδιού, ''Συνειρμός'' (Κέντρο Ημέρας Βαβέλ) και Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής ''Δαφνί''.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου