meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Εξόφληση λογαριασμών ΕΥΔΑΠ έως 36 δόσεις.


Όπως εξηγούν από την ΕΥΔΑΠ, οι άνθρωποι με αναπηρία που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις δόσεις και πάνω από 36. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιιολογητικά που πιστοποιούν την αναπηρία.

Προκόπης Γιόγιακας

Νέο πρόγραμμα διακανονισμών για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του νερού, με αύξηση του αριθμού των δόσεων και προσωρινή αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 ανακοίνωσε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.
 
Πλέον, για τους πελάτες με αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία, οι δόσεις από 6 που είναι σήμερα αυξάνονται σε 36. Αναστέλλονται προσωρινά, όπως προαναφέρθηκε, τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης μέχρι το ποσό των 3.000 ευρώ. Κι αυτό υπό την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης θα προσέλθει στην εταιρεία για να κάνει διακανονισμό.
 
Όπως εξηγούν από την ΕΥΔΑΠ, οι χρόνια άνεργοι και οι άνθρωποι με αναπηρία που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις δόσεις και πάνω από 36. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας και των δικαιολογητικών που πιστοποιούν την αναπηρία. Την ίδια ώρα, από την εταιρεία προχωρούν στην απλούστευση των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να γίνει διακανονισμός για την αποπληρωμή των χρεών.
 
Πηγή: Εφημερίδα "Τα Νέα"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου