meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



Μια νεανική, ζωντανή, όμορφη και ζεστή ραδιοφωνική συντροφιά κρατούν δύο νεαροί παρουσιαστές, ο Πάρης Αγγελόπουλος και η Βάσω Παπαδοπούλου, κάθε Παρασκευή 15:00-16:00 στους ακροατές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης!

Ο Πάρης Αγγελόπουλος, 21 ετών, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στον ANT1. Συνεργάζεται με την Αρκαδική Τηλεόραση εδώ και 3 χρόνια. Και η Βασιλική Παπαδοπούλου, 25 ετών, Έχει σπουδάσει δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στο ΤΕΙ Καστοριάς. Δούλευε στην Αρκαδική Τηλεόραση και πλέον δουλεύει στο site kalimera-arkadia.gr. Είναι στο χώρο 2,5 χρόνια.

"Κάνουμε μαζί εκπομπή στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 FM κάθε Παρασκευή 3-4 μμ, το "άτακτο δελτίο". Προβάλουμε κυρίως κοινωνικά θέματα, σχολιασμός επικαιρότητας προσπαθώντας να εκφράσουμε τι σκέφτεται η γενιά μας, δεν κάνουμε πολιτική ανάλυση! Σχολιάζοντας την επικαιρότητα τονίζουμε και τις "αταξίες" που γίνονται και μας ενοχλούν... (εξού και το άτακτο)", μας δηλώνει η Βασιλική Παπαδοπούλου στο "Με Άλλα Μάτια".


"Σκοπεύουμε να ασχοληθούμε κυρίως με τη δράση συλλόγων και σωματείων του νομού μας και των δραστηριοτήτων που κάνουν. Στην πρώτη εκπομπή για παράδειγμα είχαμε καλεσμένο ένα μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού συλλόγου και είπαμε για την εθελοντική αιμοδοσία και ένα μέλος μιας ομάδας από το Λεωνίδιο που ασχολείται με την προστασία των αδέσποτων. Στη δεύτερη μας εκπομπή προβάλαμε το Δείπνο Στο Σκοτάδι που θα γίνει στην Τρίπολη στις 19 Οκτώβρη. Και συνεχίζουμε ελπίζοντας στη στήριξή σας", συμπληρώνει ο Πάρης Αγγελόπουλος.

Ως νεανικό κοινωνικοπολιτικό blog, δε μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε "Καλή Επιτυχία!" και να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να τους ακούτε και μέσω Internet!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου