meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και εξελίσσεται συνεχώς το Κοινωνικό Πολύκεντρο του Δήμου Ιλίου, στη συμβολή των οδών Ικάρου 28 και Κάλχου στο κέντρο της πόλης, σε κτίριο όπου μέσω σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ στεγάζεται Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή Παροχής Συσσιτίων, η Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης, ενώ έχει ξεκινήσει τη μεταστέγαση του εκεί και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
 
Υπό τον συντονισμό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, οι δομές αυτές στελεχώνονται με νέο προσωπικό και αναβαθμίζονται στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Παρέμβασης κατά της Φτώχειας, με πρόγραμμα Εσπα που διεκδίκησε ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με την οργάνωση «ΚΣΔΕΟ Έδρα».
 
 
Στο χώρο ξεκίνησε να λειτουργεί από τη Δευτέρα 18/11ου και παράρτημα του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου!
 
Τις δομές επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν λεπτομερώς ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλη  Αυγουλά και τους προέδρους των Εθνικοτοπικών Συλλόγων της πόλης.
 
Οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια των Εθνικοτοπικών Συλλόγων του Ιλίου επανέλαβαν έμπρακτα τη στήριξη τους στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ιλίου, ενώ ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος τους ευχαρίστησε διότι τους βρίσκει πολύτιμους και σταθερούς αρωγούς σε κάθε κοινωνική δράση του Δήμου όπου υπάρχει ανάγκη.
 
Οι δομές λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 – 17:00, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου (213-2030016-018) και στα τηλ. 210-2612603 και 210-2610798.
 
Υπενθυμίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης από Δευτέρα 9 Δεκέμβρη έως και Σάββατο 14 Δεκέμβρη και ώρες 09:00-17:00, όπου στους χώρους επί των οδών Ικάρου και Κάλχου στο Ίλιον, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, ρούχα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας κλπ. Για όσους τα χρειάζονται.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου