meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΝΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ


Αντιπροσωπεία εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του δήμου Ιλίου υπό τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλη Αυγουλά, παρακολούθησαν σήμερα τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, προσκεκλημένοι από τους μαθητές, τους καθηγητές και τον ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένο διευθυντή του σχολείου και Δημοτικό Σύμβουλο Ιλίου κ. Φώτη Μαρκόπουλο.
Τα παιδιά παρουσίασαν τη δουλειά τους μέσα από τραγούδια και έργα διαφόρων ειδών μουσικής, ενώ παρέδωσαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών τους.
Τις δράσεις αλληλεγγύης και την καθιερωμένη γιορτή συντόνισε ο Διευθυντής τους σχολείου κ. Φώτης Μαρκόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι πολύ ποιοτικές εκδηλώσεις των μαθητών του Μουσικού Σχολείου αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Παιδεία στην Ελλάδα έχει μέλλον και ότι το Μουσικό Σχολείο και ο Πολιτισμός σήμερα δεν είναι πολυτέλεια αλλά καθημερινότητα και πηγή αισιοδοξίας.
 
 
 
«Τα παιδιά είναι η ελπίδα γι’αυτή τη χώρα και ευτυχώς ακόμη η ελπίδα δε φορολογείται, άρα προλαβαίνουμε να ανατρέψουμε την παρούσα κατάσταση», δήλωσε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ευχόμενος καλές γιορτές σε όλους!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου