meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

 
Κάλεσμα Αλληλεγγύης από 9 έως 14 Δεκεμβρίου 2013
Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου
 
Ο Δήμος Ιλίου και η Κοινωνική Υπηρεσία στηρίζοντας τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα διαβίωσης πραγματοποιεί Κάλεσμα Αλληλεγγύης. Την εβδομάδα από 9 έως 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 09:00-17:00 καθημερινά, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που βρίσκεται επί των οδών Ικάρου 28 & Κάλχου.
 
Γνωρίζοντας την ευαισθησία και τις κοινωνικά αξιέπαινες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που συνεχώς λαμβάνουν οι πολίτες και οι Φορείς του Δήμου Ιλίου, σας καλούμε όλους και φέτος, στο μέτρο του δυνατού και ενόψει των εορτών, να στηρίξετε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.
 
Κατά την επίσκεψή σας, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ιλίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή Παροχής Συσσιτίου, Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης  και Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο) οι οποίες συστεγάζονται, και να πληροφορηθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις και τα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής που ασκεί ο Δήμος μας από επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με το Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλη Αυγουλά, στα τηλέφωνα 213 20 30 013 & 213 20 30 042.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου