meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΛΙΟΥ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 
Χαμόγελα και ευχές αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλης Αυγουλάς με τα παιδιά του ιδρύματος Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητιή Υστέρηση η "Θεοτόκος", καθώς και με τις μητέρες και τα παιδιά του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Εθνικού Κέντοριυ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατά την επίσκεψή τους την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013.
 
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά και στο Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος» η παιδική χορωδία του Ιδρύματος τους υποδέχτηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα παιδιά και το προσωπικό του Ιδρύματος είχαν ετοιμάσει μια γιορτή έκπληξη προς τιμήν τους.
 
 
 
Οι κ. Ζενέτος και Αυγουλάς συζήτησαν για την παρούσα κατάσταση στο "Θεοτόκος" με τον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Νεοφύτου, ενώ έλαβαν αναμνηστικά δώρα από τα εργαστήρια χειροτεχνιών και μαγειρικής του ιδρύματος.
 
Ιδιαίτερα ζεστή ήταν η ατμόσφαιρα και στον Ξενώνα Φιλοξενίας του ΕΚΚΑ, όπου τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τα παιχνίδια που τους μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος κ. Αυγουλάς, ενώ δώρα δόθηκαν και στις μητέρες τους και στο προσωπικό του Ξενώνα.
 
Παράλληλα, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, οι κ. Ζενέτος και Αυγουλάς επισκέφθηκαν την Εστία Φιλοξενίας πολιτικών Προσφύγων οι οποίοι έχουν αιτηθεί άσυλο, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης κ. Μανούρης, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο τους επιφύλαξαν μια άκρως εορταστική αγκαλιά!
 
 
Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Ιλίου άκουσαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και έδωσαν δώρα στους φιλοξενούμενους, ενώ η ημέρα έκλεισε με την επίσκεψη του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου στο Οικοτροφείο του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης Αναπήρων, όπου φιλοξενούνται μοναχικοί ηλικιωμένοι με αναπηρίες.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων, οι κύριοι Ζενέτος και Αυγουλάς συναντήθηκαν με τον έως σήμερα Διοικητή του Κέντρου κ. Γιάννη Νιαβή τον οποίο και με συγκίνηση αποχαιρέτησαν μιας και έληξε η θητεία του, ενώ ευχαρίστησαν από καρδιάς για την αγαστή συνεργασία που είχαν δύο χρόνια τώρα για το καλό των ΑμεΑ και του Ιλίου γενικότερα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου