meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ "ΤΑ ΕΧΩΣΕ" ΣΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ



Τ' άκουσε για τα καλά τα γαλλικά του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, αλλά όχι από το Δήμαρχο Κηφισιάς, αλλά από τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο.
 
Όλα έγιναν σε συνάντηση δημάρχων με τον Επίτρππο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν, παρουσία και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού.
 
Εξ' αρχής, ο δήμαρχος Ιλίου ζήτησε συγνώμη "γιατί ίσως χρησιμοποιήσω και λέξεις τις οποίες δεν συνηθίζω" αλλά το έκανε, όπως είπε, για να συμπτύξει το λόγο του.
 
"Η Ελλάδα δίδαξε Πολιτισμό, Δημοκρατία, Αθλητισμό, Τέχνη. Για την λαϊκή ελληνική ρήση που λέει μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***με και το μαστορά μας, αυτό κάνουν οι Ευρωπαίοι, σήμερα", λέει.
 
Αφού τόνισε ότι οι Έλληνες πολιτικοί φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων κατηγόρησε, το "χρηματοοικονομικό κατεστημένο της Ε.Ε. που χρηματοδοτούσε ασύστολα χωρίς να προγραμματίζει πως θα πάρει τα λεφτά πίσω, γνώριζε ότι επρόκειτο να εξαθλιώσει το λαό μας".
 
Εξαπέλυσε μάλιστα προσωπική επίθεση στο Γιοχάνες Χαν. "Επειδή είστε στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, έχετε μεγάλο μερίδιο στην εξαθλίωση του λαού μας. Εξαθλιώσατε την πατρίδα μας. Ο λαός μας δεν φταίει σε τίποτα. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει κι αν εκραγεί, η Ευρώπη θα φανεί προ Εκπλήξεων".
 
Δείτε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=U-n1lLzsx7A
 
Πηγή: www.newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου