meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος αποστέλλει μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους πληγέντες της Κεφαλονιάς:
 
«Το Ίλιον γνωρίζει καλά τι σημαίνουν οι πρώτες μέρες μετά από ένα μεγάλο σεισμό. Είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από τον σεισμό του Σεπτέμβρη του ’99.  Έχουμε βιώσει την αβεβαιότητα και την αγωνία, την αλλαγή της καθημερινότητας έτσι όπως την γνωρίζουμε μέχρι τη στιγμή του καταστροφικού σεισμού. Ξέρουμε τι σημαίνει ο ξεριζωμός από το σπίτι σου. Να μην μπορείς να επιστρέψεις στην εστία σου και να είσαι αναγκασμένος να φιλοξενείσαι κάπου αλλού. Όλα αυτά που αφήνεις πίσω σου και όλα αυτά που καλείσαι να αντιμετωπίσεις από εδώ και πέρα.
Θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τον σεισμό. Θα σταθούμε δίπλα τους. Για το λόγο αυτό, την Τρίτη πραγματοποιούμε ανθρωπιστική αποστολή βοήθειας, την οποία θα συνοδεύσει επιστημονική ομάδα εθελοντών και υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη των σεισμόπληκτων οικογενειών.
Ίσως να αργήσουν να αποκατασταθούν οι υλικές ζημιές, το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Χρειάζεται ψυχραιμία, προσοχή, σύνεση και αλληλεγγύη.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου