meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ THISISRADIO.GR



Την Τετάρτη 2 Απριλίου, ζωντανά στο www.thisisradio.gr από τις 18:00 έως τις 20:00, ο δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, σε μια συνέντευξη του εφ' όλης της ύλης στον Μπάμπη Καρπούζο, απαντώντας παράλληλα στις ερωτήσεις και στα μηνύματα όλων σας κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο κ. Αυγουλάς, ο οποίος παράλληλα διατελεί μεταξύ άλλων επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, θα μιλήσει ζωντανά για την πορεία του στα κοινά στο Δήμο Ιλίου τριάμισι χρόνια τώρα, για το έργο της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου, για τους νεανικούς προβληματισμούς και τα όνειρα του, αλλά και για το όραμα του για τη συνέχεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση που ονειρεύεται, τα κοινωνικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του και το αναπηρικό κίνημα και τις πρωτοβουλίες του κατά του πολιτικού τέλματος και της κοινωνικής αδικίας που όλοι βιώνουμε.

Την Τετάρτη 2 Απριλίου, 18:00-20:00, συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr και συνομιλήστε ζωντανά με έναν νέο 25 ετών για τις αγωνίες του σήμερα και το όραμα ενός καλύτερου Αύριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου