meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ''ΤΥΡΤΑΙΟΣ''


Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρες 09:00 - 13.00, το Αθλητικό Σωματείο της πόλης μας για Άτομα με Αναπηρία ''ΤΥΡΤΑΙΟΣ'' οργάνωσε τη 2η Ημερίδα Boccia, στο κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου Γ. Κακούρης. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.


Στην ημερίδα έλαβαν μέρος αθλητές της κατηγορίας BC4. Την πρώτη θέση και το κύπελλο κατέκτησαν οι Αθλητές Νίκος Βασίλι και Μαρίνος Γωνιάς από το Σωματείο μας "ΤΥΡΤΑΙΟ''. Να σημειώσουμε ότι οι ίδιοι Αθλητές είχαν κατακτήσει και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2013 και επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά τη σταθερή ανοδική τους πορεία. Στις 7 - 10 Μαΐου ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αναμένουμε από τους Αθλητές της πόλης μας μία ακόμα επιτυχία. 


Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς, που έκανε και τις απονομές στους Νικητές των Αγώνων.

''Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους Αθλητές, τους προπονητές τους και στους υπευθύνους του Σωματείου για τη σοβαρή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο Σωματείο της πόλης μας'', δήλωσε στο τέλος της Ημερίδας ο κ. Αυγουλάς.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο F/B ''Τυρταίος'' και στο site της ομάδας: http://tyrtaiosamea.wordpress.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου