meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

DR.ΝΙΚΟΣ ΔΕΓΛΕΡΗΣ: ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ



Στον Δήμο Ιλίου, στα πλαίσια της Πρωτοβάθμιας Ανίχνευσης διαταραχών μνήμης και διάθεσης σε άτομα Γ´ Ηλικίας, παρέχεται Δωρεάν νευροψυχολογική αξιολόγηση, η οποία συνοδεύεται από κλινική εξέταση στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται ότι χρειάζεται εις βάθος έλεγχος, προκειμένου να συνταγογραφηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και η εφαρμογή μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων.

Ο Dr Νίκος Δέγλερης Νευρολόγος Ψυχίατρος του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πειραιά παρέχει Εθελοντικά τις υπηρεσίες του στους δημότες και κατοίκους του Ιλίου που έχουν ανάγκη σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο.

Παράλληλα έχει την εποπτεία των Ομάδων Βελτίωσης της Διάθεσης, οι οποίες απευθύνονται σε ηλικιωμένους με κατάθλιψη και βασίζονται σε Γνωσιακές Συμπεριφορικές Θεραπευτικές τεχνικές. Οι ομάδες αυτές πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση και τις στελεχώνουν Εθελοντικά η κα Καραμπέρη Μαντώ και η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας κα Δαλιανά Νίκη, σε συνεργασία με Κοινωνικό Λειτουργό του Δήμου μας.
Για την εθελοντική προσφορά του ο κ. Δέγλερης, Τιμήθηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο με αναμνηστική πλακέτα σε σεμνή τελετή, παρόντος και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου κ. Βαγγέλη Αυγουλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου