meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL: "ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ"




Στην εκπομπή «Επί Του Πιεστηρίου» των κυρίων Κουρή και Ξενάκη στο Κόντρα Channel ήταν προσκεκλημένος τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ ο Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.
 
Ο κ. Αυγουλάς παρουσίασε τα έργα ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής με τα οποία ο Δήμος Ιλίου μέσω αξιοπρεπών παροχών και με σεβασμό στην προσωπικότητα των ωφελούμενων, προσπαθεί να υψώσει ανάχωμα στις πολυετείς συνέπειες της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε και τις οποίες πληρώνουν έως σήμερα κυρίως όσοι δε φταίνε.
 
Μαζί του στο πάνελ ο Γενικός Γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου κ. Κανάκης, ο κ. Θεοδωρίδης  μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης «Μπορούμε» οι οποίοι σώζουν καθημερινά εκατοντάδες μερίδες φαγητού πριν πεταχτούν στα σκουπίδια και τις διοχετεύουν σε απόρους συμπολίτες μας, καθώς και ο Επίτροπος και υπεύθυνος για τα συσσίτια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιλίου κ. Πετρόπουλος.
 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Αυγουλάς, αιρετός εκπρόσωπος παράλληλα και του χώρου των ατόμων με προβλήματα όρασης σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατέθεσε την εξής ανατρεπτική για τα σημερινά δεδομένα πρόταση: «Στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα είμαστε χιλιάδες οι υποψήφιοι πανελλαδικά και καθένας από εμάς για να συμμετάσχει στη διαδικασία, υποχρεούται να καταβάλλει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου ένα παράβολο 50 ευρώ. Προλαβαίνουν οι συναρμόδιοι υπουργοί να εκδώσουν μια εγκύκλιο με την οποία όλα τα παράβολα των υποψηφίων στις εκλογές φέτος να καταβληθούν υπέρ των Κοινωνικών Παντοπωλείων και των προγραμμάτων σίτισης των Δήμων από όπου οι υποψήφιοι προέρχονται. Ούτως ή άλλως τα έξοδα των διαδικασιών μπορούν να καλυφθούν μέσω των Ευρωεκλογών. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουμε σε όλους τους δήμους ένα αξιόλογο ταμειακό υπόλοιπο για τις δύσκολες μέρες π.χ. του Καλοκαιριού όπου δεν υπάρχουν δωρεές από τον κόσμο, υπάρχουν όμως συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη 365 μέρες το χρόνο και όχι μόνο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα. Η ένδεια άλλωστε δε ρυθμίζεται από ημερολόγιο».
 
Αναδημοσιεύουμε αυτή τη ρεαλιστική πρόταση μέσα από το meallamatia.blogspot.com και παρακαλούμε όσους από εσάς συμφωνείτε να τη διαδώσετε έγκαιρα κοινοποιώντας τη και προωθώντας τη, γιατί προλαβαίνουμε να απαιτήσουμε να ρυθμιστεί το θέμα έως τις 18/5/2014, ημέρα του α’ γύρου των εκλογών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου