meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ: ΜΙΑ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

στις Δημοτικές Εκλογές του Μάιου, θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο Αθηναίων, στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Δεν σκοπεύω - και δεν μπορώ άλλωστε- να τυπώσω πολλά έντυπα κλπ υλικό για τις εκλογές, γι αυτό, κι αν ακόμα δε δύνασθε ή δεν σκοπεύετε να ψηφίσετε το συνδυασμό με τον οποίο κατεβαίνω ή δεν θέλετε να ψηφίσετε εμένα, μπορείτε τουλάχιστον να το γνωστοποιήσετε σε κάποιους φίλους σας η γνωστούς οι οποίοι ενδεχομένως θα με ψήφιζαν.

Δεν χρειάζεται να είστε δημότης στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα ( Κυψέλη-Πατήσια) για να με ψηφίσετε. Ακόμη και οι δημότες των άλλων 6 Δημοτικών Κοινοτήτων έχουν τη δυνατότητα να βάλουν ένα σταυρό σε υποψήφιο άλλης Δημοτικής Κοινότητας.

Κατεβαίνω υποψήφιος γιατί γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο, σπούδασα, παντρεύτηκα, έκανα την οικογένειά μου, πολιτεύτηκα  και εκλέχτηκα 3 φορές και ζω στην Αθήνα. Αγαπώ την Αθήνα και τις γειτονιές της και θέλω να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ για να την ξαναφτιάξουμε "δική μας πόλη". Πατρίδα μας, έδρα της επιχείρησής μας, σπίτι μας, γειτονιά μας. Δεν έχω να κερδίσω τίποτε. Απλώς τη δυνατότητα να παλέψω γι αυτήν. Για  τα μαγαζιά, την επιχειρηματικότητα, τα σπίτια μας, τα πάρκα μας, τους δρόμους μας , τα σχολεία των παιδιών  μας,  τους Παιδικούς Σταθμούς, την καθαριότητα, τον πολιτισμό, τα Δημοτικά Ιατρεία, την ασφάλεια, τη ζωή μας.

Αυτά με ενδιαφέρουν. Τίποτε άλλο. Μόνον αυτά.

Αν θέλετε και με πιστεύετε , με βοηθάτε. Αν όχι, η επιλογή σας σεβαστή».

Δημήτρης Κωνσταντάρας

Αθηναίος δημοσιογράφος - συγγραφέας- νομαρχιακός σύμβουλος- βουλευτής- δημοτικός σύμβουλος www.konstandaras.gr

«Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, οκτώ χρόνια τώρα, είναι μια θετική αύρα σε κάθε καινούριο μου ταξίδι, σε κάθε νέο μου ξεκίνημα! Είναι μια ακούραστη, διεκδικητική φωνή μέσα από τα Κοινά και τη Δημοσιογραφία, με καθαρό δημόσιο λόγο και προτεραιότητα τα βαθιά κοινωνικά ζητήματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Σε έναν αθόρυβο, μα παράλληλα ουσιαστικό και πολύτιμο συμπαραστάτη των αναπήρων και των οικογενειών μας επί δεκαετίες, αλλά και σε έναν άνθρωπο ο οποίος σημαίνει πολλά για μένα προσωπικά, δε μπορώ να μην ευχηθώ ολόψυχα Καλή Επιτυχία! Έχουμε ανάγκη από τέτοιες φωνές σε όλα τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και ελπίζω οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι να τον έχουν υπόψη τους όταν φτάσουν στην κάλπη».

Β. Αυγουλάς – Αντιδήμαρχος Ιλίου,

Αναπλ. Οργανωτικός Γραμματέας Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου