meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ



Το Φλεβάρη του 2014, λίγες ημέρες μετά το μεγάλο σεισμό στην Κεφαλλονιά, οι κ. Βαγγέλης Αυγουλάς Αντιδήμαρχος Ιλίου και κ. Ιωάννης Κουτσανδρέας παιδοψυχίατρος, συντόνισαν αποστολή υλικής βοήθειας από το Δήμο Ιλίου –περίπου 10 τόνους τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης-, ενώ συνόδευσαν οι ίδιοι στο νησί ομάδα ειδικών επιστημόνων και διοικητικού προσωπικού για την καλύτερη υποστήριξη των σεισμόπληκτων κατοίκων.



Για την πράξη τους αυτή, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, απέστειλε στο Δήμο Ιλίου στις 5/5/2014 την εξής ευχαριστήρια επιστολή:

«Εκ μέρους των κατοίκων του νησιού μας και του Δήμου Κεφαλλονιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Ιλίου για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και για την βοήθεια που προσφέρθηκε από ομάδα ψυχολόγων προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των κατοίκων της Κεφαλονιάς που πλήγηκαν από το σεισμικό φαινόμενο του Ιανουαρίου 2014. Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν ουσιαστικά, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό κι ελπιδοφόρο. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για άλλη μια φορά».



Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αυγουλάς ήταν ο μόνος αιρετός πανελλαδικά εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επισκέφθηκε το νησί και εργάστηκε ως εθελοντής, γι’ αυτό και η απόφαση της Δημοτικής αρχής να τον χρήσει επίτιμο Δημότη του νησιού τους επόμενους μήνες.

Την εθελοντική ομάδα του Δήμου Ιλίου απάρτιζαν επιπλέον οι Δημήτρης Αμπατζής, Ανδρέας Σόλιας, Θεόδωρος Σαρτζετάκης, Κατερίνα Κούλελη και Ειρήνη Παπαδοπούλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου