meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΑΡΑ: ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ



Η Ειρήνη Ζαχαρά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποφοίτησε από το ΤΕΕ ΕΑ ΙΛΙΟΥ με ειδικότητα υπαλλήλου γραφείου και στη συνέχεια επιμορφώθηκε σε αντικείμενα όπως η ανάπτυξη ιστοσελίδων, τα γραφιστικά πακέτα, η επιτραπέζια ηλεκτρονική τυπογραφία, η καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, το marketing κ.ά.

Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς της παροχής υπηρεσιών γραμματειακής υποστήριξης και της εξυπηρέτησης τηλεφωνικού κέντρου, ως υπάλληλος ή αυτοαπασχολούμενη. Έχει διακριθεί από την Ακαδημία Αθηνών για την οργάνωση και διατήρηση ατομικής επιχείρησης.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων σε θέματα κινητικής αναπηρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες «Τυρταίος», και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προγράμματος Reactivate Athens – 101 Ideas.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

«Με τη μαχητική Ειρήνη Ζαχαρά συνεργάζομαι συστηματικά πάνω από δύο χρόνια τώρα στο πλαίσιο των κοινών μας κοινωνικών δράσεων στο Δήμο Ιλίου και στο αναπηρικό κίνημα, με παράλληλους στόχους την ευαισθητοποίηση του κοινού και την περαιτέρω ενεργοποίηση των ΑμεΑ και της εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία!

Συγχαίρω τον κ. Νίκο Σαράντη Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την επιλογή της συγκεκριμένης υποψηφιότητας και ελπίζω οι συμπολίτες μου στο γειτονικό μας Δήμο να την εκλέξουν στέλνοντας άλλη μια φωνή βγαλμένη μέσα από τα κοινωνικά προβλήματα και τους κοινωνικούς αγώνες στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Β. Αυγουλάς – Αντιδήμαρχος Ιλίου,
Αναπλ. Οργανωτικός Γραμματέας Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου