meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: "ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ"



Προσκεκλημένος από τους μαθητές και καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Καματερού, ο Βαγγέλης Αυγουλάς παρακολούθησε στις 6/5/2014 την εκδήλωση του σχολείου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Action Aid «Στείλε Όλους Τους Φίλους Μου Σχολείο»!

Σχολεία από όλο τον κόσμο, ενώνονται για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ότι όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως χρώματος, φύλου, φυλής, εθνικότητας, θρησκείας και άλλων ιδιαιτεροτήτων, έχουν δικαίωμα στην Εκπαίδευση.



Ο κ. Αυγουλάς, παρά την προεκλογική περίοδο, χειροκρότησε όλες τις εργασίες των παιδιών ως το τέλος της εκδήλωσης, ενώ συνομίλησε μαζί τους για τις ιδιαιτερότητες της καθημερινότητας ενός παιδιού με αναπηρία και για τις δυσκολίες πρόσβασης των ΑμεΑ σε εργασία και εκπαίδευση.

Έμπρακτο μήνυμα στην κοινωνία, η πλήρη ένταξη στο 2ο Γυμνάσιο Καματερού και ενός καθηγητή με ένα χέρι, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης, του θαυμασμού  και του σεβασμού όλων των μαθητών και των συναδέλφων του.



Προς τιμήν του Αντιδημάρχου Ιλίου και Επικεφαλή της Νεολαίας Τυφλών κ. Αυγουλά, μια ομάδα μαθητών του σχολείου χόρεψαν πεντοζάλη με κλειστά μάτια φορώντας μάσκες, χαρίζοντας του έτσι μια αγκαλιά με άρωμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ ο κ. Αυγουλάς συγκινημένος ανταπάντησε με μαντινάδες!



Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Σωτήρης Καμαρινόπουλος, ενώ αποχωρώντας ο κ. Αυγουλάς δήλωσε: «Οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Καματερού με την κοινωνική τους ευαισθησία και την ευρηματικότητα τους σήμερα, άφησαν μετεξεταστέους χιλιάδες μεγάλους στο πεδίο της κοινωνικής μόρφωσης»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου