meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 
ΚΙΝΗΣΗ ΑΔΕΡΦΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Φροντίδα για τους ανθρώπους που φροντίζουν

6 Ιουνίου 2014
15:30-20:00
Τεχνόπολις-Γκάζι
Αμφιθέατρο Αθήνα 9,84
Πειραιώς 100-Κεραμεικός


Μήνυμα από την Πρόεδρο της ΚΙΝΑΨΥ

Αγαπητοί συμμετέχοντες, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην εκδήλωση μας.

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας δυστυχώς αφορούν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού μας. Ο πόνος που βιώνουν τόσο οι ίδιοι οι ασθενείς όσο και οι οικογένειές τους είναι μεγαλύτερος ίσως από κάθε άλλο πρόβλημα υγείας που μπορεί να πλήξει τον άνθρωπο.
 
Αυτός ο πόνος τις περισσότερες φορές είναι κρυφός και οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν την δυναντότητα να τον μοιραστούν με συγγενείς και φίλους γιατί δυστυχώς γνωρίζουν ότι θα βρουν πόρτες κλειστές.
 
Εμείς που έχουμε αδέρφια και γονείς με τέτοια προβλήματα αποφασίσαμε να ενωθούμε για να επεξεργαστούμε τα δικά μας συναισθήματα, να αλληλοϋποστηριχτούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες ώστε να βρούμε τους καλύτερους τρόπους να βοηθήσουμε τους συγγενείς μας. Έστι, το 2008 ιδρύσαμε το σύλλογό μας την ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. (Κίνηση Αδερφών Ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας), ένα ακόμα λιθαράκι στο κίνημα των οικογενειών που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα.
 
Καλούμε τον καθένα σας να έρθει κοντά μας είτε ως μέλος οικογένειας είτες ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας, είτε ως εθελοντής προκειμένου η κίνησή μας να ανταποκριθεί στους στόχους μας.
 
Επιθυμούμε να στείλουμε και ένα μήνυμα προς την πολιτεία. Ο τομέας της ψυχικής υγείας δικαιούται να πάρει τη θέση που του ανήκει στα γενικότερα προγράμματα υγείας.

Κατερίνα Αγγελή
 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
facebook.com/kinapsi
twitter.com/Athenssiblings
youtube/Athenssiblings

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου