meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


Σε ιδιαίτερα συναδελφικό κλίμα διεξήχθη η 1η μηνιαία συνάντηση του κλάδου ΨυχοΓηριατρικής της ΕΨΕ με αλληλογνωριμία παλαιών και νέων μελών καθώς και με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα θέματα, που απασχολούν τον Κλάδο (επικείμενες επιστημονικές εκδηλώσεις, συνεργασία με ελληνικές και ξένες εταιρείες Άνοιας, Συμπεριφορικής Νευρολογίας και Νευρο-Ψυχιατρικής αλλά και με τις συναφείς ειδικότητες Γεροντολογίας , Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας, Εργοθεραπείας , Λογοθεραπείας , Φυσικής Αποκατάστασης , Ψυχιατρό-Δικαστικής και Οδοντιατρικής της Γ΄ & Δ΄ ηλικίας). Η ένταξη μας στη Διεθνή ΨυχοΓηριατρική Εταιρεία (ΙPA) και η θεσμοθέτηση επίσημης υπο-ειδικότητας ΨυχοΓηριατρικής*  αποτελούν πρωταρχικούς στόχους του νέου Προεδρείου.
Σημαντικής βαρύτητας η επισήμανση του νέου Προέδρου  της ΕΨΕ καθηγητή, Δημήτρη Πλουμπίδη για τον αναβαθμισμένο ρόλο, που πρέπει να αναλάβουν οι κλάδοι της ΕΨΕ, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των καιρών.


Παρέστησαν οι ψυχίατροι, Σοφία Αριτζή , Αγγελική Πετροπούλου, Δημήτρης Αγιομυργανάκης ,οι ψυχολόγοι, Μάντω Καραμπέρη, Μαρίεττα Ρεμούνδου, οι κοινωνικοί λειτουργοί, Ανδρέας Σόλιας, Ευφροσύνη Λεντιδάκη, ο δικηγόρος Δρ. Παναγιώτης Ε. Δέγλερης, καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου (οι οποίοι διακρίνονται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που παρατίθενται).
Δικαιολόγησαν την απουσία τους ο Αν. καθηγητής Αντ. Πολίτης (εξωτερικό), οι επικ. καθηγητές Ρ. Γουρνέλλης και Γ.Μιχόπουλος, ο νευρολόγος Β. Βαγενάς, ο ψυχίατρος Αντ. Μούγιας, ο χειρούργος –οδοντίατρος –βελονιστής Παναγ. Βενάρδος , η φυσίατρος Κική Στάθη και ο αντιδήμαρχος ΙΛΙΟΥ Ευ. Αυγουλάς λόγω φόρτου εργασίας.
Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην κ. Ελένη Γκρέτσα  ,«ψυχή» των γραφείων της ΕΨΕ και στον κ. Γιώργο Καπετανή και τους συνεργάτες του, εκπρόσωπο της εταιρείας Farma Syn SA/SANDOZ GEN του ομίλου NOVARTIS για τη θερμή τους φιλοξενία αλλά και τις πρακτικές παρεμβάσεις τους.

Νίκος Δέγλερης                        Γιάννης Παπατριανταφύλλου               Καλλιόπη Νικολάου
  Πρόεδρος                                     Α΄ Γραμματέας                                 Β΄ Γραμματέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου