meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ




Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου. 

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος στην καθιερωμένη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχυση αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και απαξίωση της πολιτικής ζωής, οι αιρετοί θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο συμπεριφοράς και σεβασμού, μέτρο αφοσίωσης και παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς την κοινωνία και τη νέα γενιά, η οποία προσδοκά από εμάς να ισχυροποιήσουμε την καταπονημένη τους ελπίδα. 
 

Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτής της νέας διαδρομής, η οποία αρχίζει από σήμερα, όλοι μας θα είμαστε περήφανοι που υπηρετήσαμε τους πολίτες. Σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινά από σήμερα, σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Ίλιον, ακόμα καλύτερο!».
 
Στην τελετή παρευρέθησαν η Βουλευτής Β΄ Αθήνας Τάνια Ιακωβίδου, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Κώστας Παπαντωνίου, ο τ. Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, ο Δήμαρχος Αχαρνών Ιωάννης Κασσαβός, ο Ύπατος Αρμοστής της ομογένειας ΑΧΕΠΑ Αμερικής Σπύρος Βασιλάκης, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος» Ειρήνη Ζαχαρά, εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ και άλλων Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Ιλίου και πλήθος δημοτών.

Εμφανής ήταν και η προσωπική συγκίνηση του επανεκλεγέντος νεαρού Δημοτικού Συμβούλου κ. Βαγγέλη Αυγουλά, ο οποίος συνέλεξε τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των συνυποψήφιων του σε όλο το Ίλιον (1891), ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους κατά την προσέλευση του για την υπογραφή των επισήμων πρακτικών της τελετής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου