meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ THISISRADIO.GR ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Την Τετάρτη 22 Οκτώβρη στις 5 το απόγευμα, η συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα κάνει ένα νέο βήμα – έκπληξη και προσκαλεί όλους εσάς να την ακολουθήσετε!

«Όταν Αγαπάς Είναι Για Πάντα», είναι ο τίτλος της νέας ραδιοφωνικής της εκπομπής που θα μπορείτε να ακούτε ζωντανά κάθε Τετάρτη 5-7 το απόγευμα από το www.thisisradio.gr, εμπνευσμένος από το ομώνυμο βιβλίο της! Μάλιστα στην πρώτη εκπομπή, τρεις τυχεροί ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσω κλήρωσης από ένα βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο, ενώ κάθε Τετάρτη στις εκπομπές της Μαρίας Τζιρίτα, θα κληρώνονται πολλά και γνωστά βιβλία δώρο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Στην πρώτη της εκπομπή η Μαρία Τζιρίτα θα φιλοξενήσει έναν καλεσμένο παλιό της γνώριμο από το βιβλίο «Μάτια Μου», σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες! Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος και τέως Αντιδήμαρχος στο Ίλιον, κείμενο του οποίου διαβάσατε στο τέλος του «Μάτια Μου» όπου έδινε συμβουλές σωστής συμπεριφοράς απέναντι στα άτομα με προβλήματα όρασης καθ’ ότι τυφλός και ο ίδιος, θα απαντήσει ακομπλεξάριστα σε όλες τις ερωτήσεις της Μαρίας Τζιρίτα και όπου βγει!!!

Επίσης, το ραδιοφωνικό ξεκίνημα της Μαρίας Τζιρίτα στο www.thisisradio.gr θα χαιρετήσουν ζωντανά αυτή την Τετάρτη οι αγαπημένοι μας συγγραφείς Λένα Μαντά, Δημήτρης Κωνσταντάρας και Ρένα Ζαΐρη !

Η συγγραφέας πολλών εκτοξευμένων σε πωλήσεις και στην εκτίμηση του αναγνωστικού κοινού βιβλίων, δηλώνει στους ακροατές τουthisisradio.gr για την εκπομπή της: «Όταν αγαπάς είναι για πάντα... Ελάτε μαζί μου να ανακαλύψουμε αν στο τέλος της φράσης υπάρχει θαυμαστικό ή ερωτηματικό... Μια εκπομπή που θα μιλάμε για την αγάπη... και όχι μόνο! Ελάτε να βρούμε μαζί τον δρόμο εκείνο που οδηγεί στην προσωπική μας ευτυχία. Κάθε Τετάρτη στις 5 το απόγευμα σαλπάρουμε παρέα για ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την αυτογνωσία και τη γαλήνη της ψυχής μας!»

Καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε εκπομπής, όλοι οι ακροατές της Μαρίας Τζιρίτα θα έχετε τη δυνατότητα ζωντανής επικοινωνίας μαζί της, ενώ θα μπορείτε να την ακούτε μέσω του www.thisisradio.gr κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή του σταθμού δωρεάν για κάθε smartphone!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου