meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΟ Δ.Σ.ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ "ΤΥΡΤΑΙΟΣ"-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ


Πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της 13ης Οκτωβρίου 2014 βγήκε ο Βαγγέλης Αυγουλάς, καταλαμβάνοντας έτσι μια θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος»!

 Όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. στήριξαν με θέρμη την υποψηφιότητα του επικεφαλής της νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλη Αυγουλά και όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου επιβράβευσαν τη βοήθεια που ο κ. Αυγουλάς προσέφερε επί 4 χρόνια στο σύλλογο ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στο Ίλιον!

Ο «Τυρταίος» είναι ένα σωματείο αποτελούμενο από ΑμεΑ και εθελοντές, το οποίο αγκαλιάζει σήμερα τις ανάγκες αναπήρων από όλη τη Δυτική Αθήνα, παρέχοντας τους πλήθος αθλητικών και πολιτιστικών διεξόδων σε μια καθημερινότητα που κατά τα άλλα είναι γεμάτη εμπόδια και δυσκολίες. Το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων του συλλόγου φιλοξενείται από το Δήμο Ιλίου στο Κέντρο ΑμεΑ της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με εισήγηση του Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου,  για το έτος 2014 η επιχορήγηση από το Δήμο στο σωματείο διπλασιάστηκε παρά την οικονομική κρίση!

Η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έγινε στις 21/10/2014 με τον κ. Αυγουλά να προτείνεται ομόφωνα από όλα τα εκλεγέντα μέλη για τη θέση του Αντιπροέδρου, την οποία και αποδέχθηκε! Στη θέση της Προέδρου παρέμεινε η επιτυχημένη Ειρήνη Ζαχαρά, Γενική Γραμματέας η δοκιμασμένη Κρίνα Αναγνωστοπούλου και ταμίας η αξιόπιστη Βασιλική Αβράμη, ενώ Γενικός Αρχηγός των ομάδων ο πολύπειρος Σάκης Κανηράς, με τον κ. Παναγιώτη Αλεπουδέα –παρακαταθήκη για το Σωματείο- να καθοδηγεί αγόγγυστα το νέο αίμα ως απλό μέλος!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς μετά την εκλογή του δήλωσε: «Μένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν για τα ΑμεΑ από κάθε θεσμό, από κάθε φορέα και από κάθε πολίτη σε αυτή τη χώρα. Αλλά την ίδια στιγμή πρέπει και εμείς οι ίδιοι με πρωτοβουλίες, με αμείωτη ένταση στις διεκδικήσεις μας, σε εγρήγορση και με ατσαλάκωτη θέληση, να δηλώνουμε έμπρακτα  και καθημερινά το Παρόν σε κάθε συλλογική δράση και δραστηριότητα της κοινωνίας, ξεπερνώντας τις δυσκολίες! Για τα επόμενα δύο χρόνια θα διαθέσω τις δυνάμεις μου σε ένα σωματείο πρότυπο για το αναπηρικό κίνημα και με αφετηρία το Ίλιον θα στέλνουμε με τις προσπάθειες και τις δραστηριότητες μας, αδιάκοπο το μήνυμα για Ισότητα, Συμμετοχή και Σεβασμό»!




Στον Τυρταίο διεξάγονται αθλήματα Boccia, κολύμβηση, στίβος, ενώ λειτουργούν και χορευτικά τμήματα:
- Ομάδα χορού Λάτιν και Ευρωπαϊκών με ελεύθερη συμμετοχή ΑμεΑ και αρτιμελών και
- Ομάδα ελευθέρου – μοντέρνου χορού
- Ομάδα sitting zoumba

Ενώ  το σωματείο πραγματοποιεί και party σε προσβάσιμους χώρους για τα μέλη του, καθώς και συμμετέχει σε διάφορα διεθνή προγράμματα ανταλλαγής νέων!

Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου:
Αβράμη Β., Αλεπουδέας Π., Αναγνωστοπούλου Κ., Αυγουλάς Β., Ζαχαρά Ει., Κανηράς Θ., Παναγιωτοπούλου Γ., Χαρίδα Μ., Elton Goxharaj. 


Δείτε περισσότερα στο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου