meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΖΙΡΙΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ THISISRADIO.GR ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!


Μετά από μια ξαφνική ίωση που την κράτησε μακρυά μας την περασμένη εβδομάδα, η αγαπημένη μας συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα ανάρρωσε και επιστρέφει ραδιοφωνικά κοντά μας αυτή την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 17:00-19:00 στοwww.thisisradio.gr!
             
Εκατοντάδες ήταν οι ακροατές που συντονίστηκαν στο www.thisisradio.gr για να ακούσουν την πρώτη εκπομπή της Μαρίας Τζιρίτα με θέμα την Αγάπη, αλλά και να κερδίσουν πολλά δώρα!

Η συγγραφέας στις 22 Οκτωβρίου 2014, φιλοξένησε τηλεφωνικά τους φίλους και συναδέλφους της κυρίες Λένα Μαντά και Ρένα Ζαΐρη, καθώς και τον κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα, οι οποίοι της ευχήθηκαν ολόψυχα καλή επιτυχία στο ραδιοφωνικό της ξεκίνημα και σχολίασαν μαζί της διάφορες απόψεις περί Αγάπης, καταθέτοντας παράλληλα και την προσωπική τους θέση για το θέμα!

Επίσης, η Μαρία Τζιρίτα φιλοξένησε ζωντανά στο στούντιο του Thisisradio και πήρε μια άκρως ανθρώπινη και συγκινητική συνέντευξη από τον κ. Βαγγέλη Αυγουλά, παλιό της φίλο και γνώριμο των αναγνωστών της από το βιβλίο «Μάτια Μου»!

Αυτή την Τετάρτη, 5-7 το απόγευμα, συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr και ακούστε ζωντανά τη δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Τζιρίτα με θέμα τον Έρωτα και καλεσμένο της το συγγραφέα κ. Θάνο Κονδύλη, ο οποίος θα μιλήσει για το βιβλίο του «Μια ζωή, ένα φιλί» ενώ θα κληρωθούν δύο αντίτυπα του βιβλίου σε τυχερούς ακροατές, προσφορά των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Επίσης, η Μαρία Τζιρίτα θα διεξάγει έναν ακόμη πρωτότυπο διαγωνισμό στην επόμενη εκπομπή της! Θα αναγνώσει ένα απόσπασμα από κάποιο βιβλίο της και θα πρέπει οι ακροατές να θυμηθούν από πιο βιβλίο αυτό προέρχεται! Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει το τελευταίο βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα «Κλεισμένη Πύλη Παραδείσου» (Εκδόσεις Ψυχογιός)!

Τετάρτη 5-7 το απόγευμα ακούμε ζωντανά τη Μαρία Τζιρίτα στο www.thisisradio.gr και συνομιλούμε μαζί της μέσω του chat του σταθμού για τον Έρωτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου