meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ THISISRADIO.GR


Δεκάδες ακροατές και ακροάτριες αγκάλιασαν και τη δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Τζιρίτα στο thisisradio.gr την περασμένη Τετάρτη με θέμα της τον Έρωτα και καλεσμένο της το συγγραφέα κ. Θάνο Κονδύλη!

Αυτή την Τετάρτη 5-7 το απόγευμα, ζωντανά στο στούντιο του www.thisisradio.gr μαζί με τη Μαρία Τζιρίτα θα βρεθεί και η συγγραφέας κα Πένυ Παπαδάκη και οι δύο φίλες θα παρουσιάσουν μαζί ολόκληρη την εκπομπή!

Το θέμα της εκπομπής αυτή τη φορά θα είναι η Φιλία, με την κα Πένυ Παπαδάκη να μας μιλά για το βιβλίο της «Αντίο Φιλενάδα» και δύο αντίτυπα αυτού θα κληρωθούν σε δύο τυχερούς ακροατές που θα παρακολουθούν την εκπομπή! Τα βιβλία είναι μια ευγενική προσφορά των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Ο χορός των δώρων όμως δε σταματά εδώ! Η Μαρία Τζιρίτα θα κάνει παράλληλα ένα διαγωνισμό και ένας τυχερός ακροατής ή ακροάτρια θα κερδίσει το βιβλίο της «Κλεισμένη Πύλη Παραδείσου»! Επίσης, ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει το βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα, θα συνομιλήσει με τις συγγραφείς ζωντανά στον αέρα τηλεφωνικά!

Συντονιστείτε λοιπόν αυτή την Τετάρτη 5-7 το απόγευμα στο www.thisisradio.gr και στην εκπομπή «Όταν Αγαπάς Είναι Για Πάντα» της Μαρίας Τζιρίτα!

Μπορείτε να ακούτε το σταθμό κατεβάζοντας δωρεάν τη σχετική εφαρμογή και στο smart phone σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου