meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ


Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, υποψήφιος δουλευτής της Α΄. Περιφέρειας Αθηνών,  ανταποκρίθηκε  θετικά στο  κάλεσμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση όλων των δυνάμεων της παράταξης. Γεννήθηκε  και ζει στην Αθήνα.

Με ρίζες απ΄ τη Σινώπη του Πόντου και καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, γιός του αγαπημένου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, τελείωσε το Λύκειο στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι πτυχιούχος Ελληνικής και Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας και εργάζεται από 19 ετών.
Παντρεύτηκε τη Βίκυ Βουρλάκη (με καταγωγή από το Ρέθυμνο) και έχουν δυο παιδιά, την Παυλίνα και το Λάμπρο που σπούδασαν στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες και εργάζονται στο χώρο των Media.

Εργάστηκε 36 χρόνια ως δημοσιογράφος/παρουσιαστής Ειδήσεων και εκπομπών/ ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, περιέγραψε τηλεοπτικά για την ΕΡΤ 1 δυο Ολυμπιάδες (1980 - 1984) και κατέλαβε διευθυντικά πόστα σε όλα τα είδη των Μ.Μ.Ε. ως και το 2004 που εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και συνταξιοδοτήθηκε υποχρεωτικά λόγω ασυμβίβαστου.

Δίδαξε και διδάσκει Δημοσιογραφία και έχει γράψει 13 βιβλία αλλά και κινηματογραφικά – τηλεοπτικά σενάρια, μουσική, στίχους και θεατρικά έργα.

Εκτός από το Κοινοβούλιο το 2004, εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών το 2002, και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων το 2010 με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη ( όταν και εξελέγη Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου)και το 2014 με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου όπου σήμερα είναι Γραμματέας του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας - ΟΠΑΝΔΑ και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Από το 2012, επέστρεψε και στην τηλεόραση παρουσιάζοντας καθημερινές και εβδομαδιαίες  εκπομπές ενώ εργάστηκε ως αρθρογράφος και Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού CRASH  και συγγραφέας Ειδικών Εκδόσεων και Ιστορικών Καταγραφών όπως  οι  "Πολεμικές Αποζημιώσεις και Κατοχικό Δάνειο - Πόσα μάς χρωστάει η Γερμανία και γιατί πρέπει να πληρώσει».

Το τελευταίο του μυθιστόρημα «Η Αφρoδίτη της Ανάφης”  κυκλοφόρησε το 2013 από την «Εμπειρία Εκδοτική».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου