meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 11η ΗΜΕΡΙΔΑ BOCCIA ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ




Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας η 11η Ημερίδα Μπότσια για τα Ζευγάρια κατηγορίας BC3 από τον Α. Σ. ΑμεΑ «ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», υπό  την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες  (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και του Δήμου Παιανίας. Στην ημερίδα συμμετείχαν τέσσερα σωματεία ο Α.Σ.Α.Χ., ο ΑΣ Δρομέας, ο ΑΣ Τυρταίος, ο ΑΣ Καστελλάνοι, ενώ την τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή του ο Αρίωνας λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Το σωματείο ΑΣ Τυρταίος συμμετείχε με δύο ομάδες και τέσσερις αθλητές. Η πρώτη ομάδα, με την Παραολυμπιονίκη Μαριλένα Κορδαλή και τον πρωτοεμφανιζόμενο Χάρη Ασλανίδη, έχοντας μία σοβαρη και υψηλού επιπέδου παρουσία, κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό. Τελικά ηττήθηκε από τον Παραολυμπιονίκη και πρώτο στην Παγκόσμια Κατάταξη της κατηγορίας του Γρηγόρη Πολυχρονίδη και την συμπαίκτριά του Άννα Ντέντα, κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση.


Η δεύτερη ομάδα του Τυρταίου που συγκροτήθηκε από την Στέλλα Μιγκάχεντ και την Μαριλί Παπαναστασίου προκρίθηκε στον μικρό τελικό αλλά ηττήθηκε λαμβάνοντας έτσι την 4η θεση στην Ημερίδα.

Την απονομή στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Παιανίας & Γλυκών Νερών, Σπύρος Στάμου, ο Αντιδήμαρχος Παιανίας & Γλυκών Νερών, Δημήτρης Αλεξίου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου και Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου