meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ "ΑΤΥΧΕΣ" ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΟΣΙΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ


Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου, το Δημαρχείο Ιλίου γέμισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας με αγάπη στην Αρβανιτιά και ιστορικά γενεαλογικά κέντρα θεμέλια για το σημερινό Δήμο Ιλίου, όλοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Λιοσιωτών για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας.



Το Δ.Σ. της Ένωσης παρουσίασε τον πλούσιο απολογισμό του αυτά τα δύο χρόνια, αγόγγυστη εργασία για να κρατηθεί ζωντανό το ντόπιο στοιχείο στην πόλη και να μεταλαμπαδευτεί στους νεότερους, με ξεχωριστή αναφορά στις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου αλλά και στο χορευτικό τμήμα με εμπνεύστρια την κα Στέλλα Γκιόκα-Λιόση το οποίο έχει πολλάκις χειροκροτηθεί πανελλαδικά για τις εμφανίσεις του.



Πολλοί αναγνώστες του «Με Άλλα Μάτια» με μηνύματα τους μας επεσήμαναν την απουσία εκπροσώπησης του Δήμου Ιλίου από τον κ. Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους και οφείλουμε δεοντολογικά να το μεταφέρουμε όπως μας ζητήθηκε, αλλά παράλληλα ως συντακτική ομάδα θεωρούμε ότι το ατυχές εκ του αποτελέσματος αυτό συμβάν είναι σίγουρα αιτιολογημένο τεκμηριωμένα, πιθανόν και από την έκτακτη κινητοποίηση όλου του Δήμου λόγω κακοκαιρίας.



Σε κάθε περίπτωση ας μείνει η αίσθηση της πληθώρας δημοτικών συμβούλων που παρέστησαν και της Ομόνοιας που επιβάλλει σε όλους το ντόπιο στοιχείο, αφού σε κάθε εκδήλωση της Ένωσης Λιοσιωτών ενώνονται άνθρωποι με αγάπη στο Ίλιον πάνω από χρώματα και κόμματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου