meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ


Άμεση και ανθρώπινη ήταν η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αττικής κ. Σπύρου Τζόκα μετά το δημοσίευμα του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια» με τίτλο «ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ;;;».

Με πρωτοβουλία των δημοτικών συμβούλων Ιλίου της παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη», ο κ. Τζόκας επικοινώνησε αμέσως με τον εκπρόσωπο του Δήμου Ιλίου στο σχολικό συμβούλιο των δύο Ειδικών Σχολείων και ενεργό πολίτη του αναπηρικού κινήματος κ. Βαγγέλη Αυγουλά και ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για όσα ο ίδιος έχει διαπιστώσει και για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Έπειτα αμέσως επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου κ. Αναστάσιο Μερκούρη και ζήτησε ευρεία σύσκεψη στο χώρο του σχολείου για τα προβλήματα με τη συμμετοχή και του Δήμου Ιλίου, η οποία και ορίστηκε για τη Δευτέρα 16/2ου στις 12:00.

 Δείτε εδώ το δημοσίευμα που προκάλεσε κινητοποίηση και αντιδράσεις:

            «Πάνω από όλα είναι θέμα ανθρωπιάς. Θα αναλάβουμε να διεκπεραιώσουμε άμεσα ότι ανήκει στη δική μας αρμοδιότητα χωρίς καθυστέρηση, ενώ θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση των ΑμεΑ για όποια άλλη παρέμβαση μας ζητήσουν και πιστεύουν ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου