meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΛΙΟΥ Κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Μια όμορφη παρέα φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2015 στο ναό της Αγίας Αικατερίνης Ιλίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, με αφορμή την ύψιστη πνευματική εορτή των Τριών Ιεραρχών, προσκάλεσε σε συνάντηση γνωριμίας όλους τους σχολικούς συμβούλους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της μητροπολιτικής περιφέρειας (Γ’ Διεύθυνση Αθήνας, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής).


Στη συνάντηση τον κ. Δήμαρχο Ιλίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου κ. Φώτης Μαρκόπουλος.

Προσκεκλημένος ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Τ. Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, μιας και το κέντρο συνεργάζεται δέκα χρόνια τώρα με εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για τη θωράκιση των μαθητών και της νεολαίας από βλαβερούς παράγοντες.

Ο νεαρός δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς είχε ολιγόλεπτη προσωπική συνάντηση με το Σεβασμιότατο, διότι διατελεί επιπλέον και υπεύθυνος εκπαιδευτικών θεμάτων ως Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

Η ανταπόκριση των σχολικών συμβούλων στην πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου ήταν ιδιαίτερη θερμή και σε πολύ καλό κλίμα δόθηκε σε όλους η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και γόνιμο διάλογο με κοινό παρονομαστή την αγάπη στα παιδιά και τη διαρκώς ενεργή διάθεση όλων για μεταλαμπάδευση ουσιαστικών γνώσεων στις νέες γενιές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου