meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

"ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!"-ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ



Ο Δήμος Ηρακλείου, η Κλινική Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών και ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Στα σκοτεινά στην Κρήτη. Δράση-  πρό(σ)κληση για εμπειρία και διάλογο. Χωρίς όραση, στα σκοτεινά» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση με βιωματικό τρόπο (ομιλητές και συμμετέχοντες θα έχουν κλειστά τα μάτια) για την Τυφλότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης.

Όπως θα δείτε από το πρόγραμμα που αναρτούμε, πρόκειται για ενδιαφέρουσες διαλέξεις που αγγίζουν την ουσία της απώλειας όρασης στις διάφορες πτυχές των προβλημάτων της καθημερινής ζωής μέσα από μια πνευματική ποιοτική προσέγγιση. Παράλληλα δε λείπει και το βιωματικό στοιχείο!



Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει  μεταξύ άλλων και ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

Ο κ. Αυγουλάς και το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» στηρίζουν την εκδήλωση ως συνέχεια μιας σειράς δράσεων ευαισθητοποίησης που έχουν συντονίσει στην Κρήτη, όπως ομιλίες και συνεργασία με σχολεία σε προγράμματα Αγωγής Υγείας, ή τα τρία πρωτότυπα «Δείπνα Στο σκοτάδι» που έχουν λάβει χώρα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο!

Δείτε σχετικά βίντεο πατώντας εδώ:

7.12.2013 Δείπνο Στο Σκοτάδι στο Ηράκλειο

Βιωματικές δράσεις με το Γ6 στο Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού

Συνεργασία με τα προγράμματα Αγωγής Υγείας 2010









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου