meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Η "ΣΧΕΔΙΑ" LIVE ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ!


«Σχεδία» Live στη Τεχνόπολη!
(την Τετάρτη 27 Μαϊου!)


Ή αλλιώς, οι καλύτερες μουσικές για μια καλύτερη κοινωνία.

Τρία χρόνια τώρα, τέτοιες μέρες, έχουμε ένα από τα μεγάλα μας ετήσια ραντεβού στην Τεχνόπολη, σε ένα από τα σημαντικότερα ίσως μουσικοκοινωνικά γεγονότα της αρχής του καλοκαιριού. Είναι η μεγάλη συναυλία της σχεδίας!

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαϊου (ημέρα που κυκλοφορεί και το νέο τεύχος της σχεδίας, που είναι και το πρώτο του επίσημου καλοκαιριού! Ιούνιος 2015!)

Μαζί μας θα είναι οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.

Ολοι τους ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα για μια συναυλία και κινητοποίηση μαζί για μια δίκαιη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, για μια κοινωνία όλων.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι άνθρωποι της οποίας είναι κοντά στη σχεδία μας από το πρώτο μας κιόλας ταξίδι, το Μάρτη του 2013.

Με νότες στα πανιά μας, λοιπόν!

*Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€ Τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων της«σχεδίας».

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες:
www.shedia.gr και www.facebook.com/shedia.streetpaper




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου