meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προς Κυρίες και Κυρίους Δημοτικούς Συμβούλους Ιλίου

Ίλιον, 16 Ιουνίου 2015

Κύριοι Συνάδελφοι,

Περίμενα με αγωνία και προσμονή την ώρα που θα βρισκόμουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανάμεσά σας, μπροστά σας , για να σας καταθέσω με ειλικρίνεια αλλά και πόνο και οδύνη πραγματική την αντίδρασή μου στη συνεχιζόμενη , αναιτιολόγητη και σκληρή αδικία εις βάρος μου . Μια αδιανόητη και  αναίτια πορεία αδικίας  που εξελίσσεται – αν είναι δυνατόν- από το Δήμαρχο και την παράταξη κοντά στους οποίους εκλέχτηκα δυο φορές από τους δημότες Ιλίου Δημοτικός Σύμβουλος και δούλεψα σκληρά και –νομίζω- επιτυχημένα επί τέσσερα χρόνια.

Η αδικία άρχισε με την καθολική και ανεξήγητη περιθωριοποίησή μου μετά τις εκλογές – κάτι που συντέλεσε στην ανεξαρτητοποίηση μου- και ολοκληρώνεται με τη «δομική» επιχείρηση / μεθόδευση της ουσιαστικής φίμωσής μου, ώστε να μη μιλήσω σήμερα.

Η παντελώς αναιτιολόγητη αντικατάστασή μου από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής στην εκπροσώπηση του δήμου Ιλίου στο διαδημοτικό κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων Φαέθων, βρίσκεται  κρυμμένη και καμουφλαρισμένη στο τέλος της σημερινής ημερήσιας διάταξης (Τροποποίηση της …ΑΔΣ 268/2014). Συνεπώς θα μιλούσα, αν μιλούσα, πιθανότατα προ σχεδόν κενών εδράνων και ενώ η απόφαση ήταν  ήδη ειλημμένη. Το εισηγητικό του θέματος 16, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση και ακόμη αναζητείται! Τι και αν το έχω ζητήσει, ως ο άμεσα ενδιαφερόμενος,  ηλεκτρονικά με επίσημη αίτηση μου από τις 10/06/2015;;;

Μια θητεία που όλοι στηρίξατε με ευρύτατη πλειοψηφία πριν από 9 μήνες  λήγει  σήμερα πρόωρα με μια μικροπολιτική επίδειξη "δύναμης" της πλειοψηφίας.

Γιατί;

Απλώς γιατί  κάποιοι μπορούν να το κάνουν. Ούτε οι περισσότεροι εξ υμών, ούτε εγώ γνωρίζουμε τον λόγο. Εσείς όμως,  όλοι, καλείστε, με την ψήφο σας, στο τέλος της Ημερήσιας Διάταξης, σε ένα θέμα χωρίς καμία έννοια επείγοντος και κρυμμένο ανάμεσα σε άλλα φλέγοντα, ανεπαρκώς ενημερωμένοι και χωρίς ίσως να  έχετε προλάβει να το κατανοήσετε πλήρως  ,  να βάλετε ταφόπλακα σε μια επιτυχημένη χρονιά , γεμάτη  πρωτοβουλίες, χάρη και στην ουσιαστική και διαρκή ομοφωνία του Δ.Σ., για την επίλυση πολλών προβλημάτων, την εξεύρεση πόρων εν μέσω κρίσης, την ιστορική επίλυση θεσμικών ζητημάτων διοίκησης και λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης πανελλαδικά.

Τι κρίμα.

Ενδοπαραταξιακά και μικροκομματικά παιχνίδια, χωρίς ουσία αλλά μόνο για λόγους αντίδρασης ,αντιπάθειας, ανεξήγητης προσωπικής κόντρας,  σας  ωθούν  σήμερα -  πλημμελώς πληροφορημένους - ,  να πάρετε μια άδικη απόφαση, με μεθοδολογία υπονομευτική.

Ύστερα από την διαπίστωση ότι το θέμα «κρύβεται» και υπερκωδικοποιείται γιατί είναι προαποφασισμένη η ψήφος,  αναγκαστικά  δεν θα παραστώ  στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Αλλά και  το άδικο , ουκ ευλογείται.

 Νοιώθω  ότι  η νοημοσύνη μου, υποβαθμίζεται. Και δεν το δέχομαι.  Ας γνωρίζουν οι αρχιτέκτονες της διάλυσης της συμπόρευσης διοικήσεων και εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης, ότι το θέμα δεν θα μείνει εδώ.

[Και το Δελτίο Τύπου του Πανελλαδικού Σωματείου εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης:




Με Εκτίμηση

Ευάγγελος Αυγουλάς

Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου,

Πρόεδρος Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Φαέθων»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου