meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Οι τρεις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη 8, 9 και 10 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μέλινα Μερκούρη» ήταν sold out!

Τα έσοδα της τρίτης συναυλίας την Τετάρτη το βράδυ, διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στα παρακάτω ιδρύματα:

• ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Σκοπός του Ιδρύματος είναι η φιλοξενία, προστασία, διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση , ψυχοσυναισθηματική στήριξη και κοινωνική αποκατάσταση κοριτσιών κακοποιημένων, παραμελημένων και γενικότερα από οικογένειες με διάφορα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

• ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «ΤΥΡΤΑΙΟΣ». Σκοπός του είναι να προωθεί αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν νέοι και νέες που παρουσιάζουν κάποιας μορφής αναπηρία.

• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ». Στο εργαστήρι λειτουργούν, χωρίς δίδακτρα, προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και απασχόλησης για 100 σπουδαστές με αναπηρία με στόχο την ανάπτυξη της αυτονομίας τους με την απόκτηση κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.


Μια μαγική βραδιά λοιπόν, γεμάτη αγάπη, σεβασμό, παλμό, συναίσθημα, ένταση και ενέργεια, έζησαν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη στις 10 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Κατά την έναρξη της συναυλίας εκπρόσωπος του Εργαστηρίου «Μαργαρίτα» ευχαρίστησε τον τραγουδιστή, ενώ ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «Τυρταίος» Βαγγέλης Αυγουλάς, προλογίζοντας το Γιάννη Χαρούλη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης Χαρούλης βλέπει σήμερα χάρη και στη δική σας συμμετοχή εδώ το τραγούδι και τη μουσική με άλλα μάτια! Με τα μάτια της ψυχής και της καρδιάς! Γι’ αυτό και βοηθά με το δικό σας sold out ψυχής και καρδιάς ανθρώπους που έχουν γεννηθεί ή και μεγαλώνουν στα δύσκολα ή κάτω από δύσκολες συνθήκες ζωής».




Νωρίτερα αντιπροσωπία του Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ είχε δωρίσει στο Γιάννη Χαρούλη την εμφάνιση της ομάδας του Τυρταίου, ενώ ο Βαγγέλης Αυγουλάς απευθυνόμενος στους χιλιάδες φίλους του καλλιτέχνη, ξεκίνησε το χαιρετισμό του με μια μαντινάδα, καθ’ ότι Σύντεκνος του Τραγουδιστή:

«Με του Χαρούλη τη λαλιά και την ψυχή του Γιάννη,
Σε συναυλία ήρθατε που το καλό θα κάνει»!




Ο Γιάννης Χαρούλης αφιέρωσε τη συναυλία του «στους ήρωες της ζωής» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ παρότρυνε τους χιλιάδες θαυμαστές του κατά την έξοδό τους από το Θέατρο Βράχων να συλλέξουν όλα τα καπάκια που μπορούν, προκειμένου η διοργανωτές να προβούν στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου!


Επόμενοι σταθμοί του Κρητικού βάρδου, Κύπρος και Θεσσαλονίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου