meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ



Αθήνα, 20 Ιουλίου 2015

«Αγαπητέ μου Βαγγέλη,

Θα ήθελα να σου εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την εξαιρετική εκδήλωση του 2ου Music Dream Festival που διοργανώθηκε για τους σκοπούς του Οράματος της ΕΛΠΙΔΑΣ, στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε ολόκληρη την κοινωνία που το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Ήταν για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ μεγάλη χαρά να μοιραστεί μαζί σου και μαζί με όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί αυτές τις τόσο συμβολικές στιγμές. Τις κρατάμε στην καρδιά μας με πολλή συγκίνηση, παίρνοντας δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα μας στο πλευρό των παιδιών.

Σε ευχαριστώ θερμά για ό,τι κάνεις για να στηρίξεις τον αγώνα μας, γεγονός που εκφράζει την μεγάλη σου ευαισθησία και το άμεσο ενδιαφέρον σου για τα παιδιά με καρκίνο και για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σημαίνει πολλά για μένα το γεγονός πως προέρχονται από εσένα, έναν άνθρωπο που εκτιμώ απεριόριστα και θαυμάζω για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και τα οράματα που ακολουθείς.

Σε ευχαριστώ επίσης για το πολύ ωραίο άρθρο που μου έστειλες και φωτίζει έξοχα αυτήν την ξεχωριστή πολιτιστική και ανθρωπιστική βραδιά που διοργάνωσες με τόση αγάπη.


Εύχομαι ολόψυχα να έχεις υγεία και δύναμη να συνεχίσεις το σημαντικό ανθρωπιστικό σου έργο που σκορπίζει ελπίδα και κουράγιο. Θα είμαι πάντα δίπλα σου»!


Αυτή ήταν η ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και δημιουργός του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια» Βαγγέλης Αυγουλάς από την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελπίδας

"Στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στην σημασία της Εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, ήταν αφιερωμένο το 2οMusicDreamFestival, που έγινε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στο περιβαλλοντικό πάρκο Αντώνης Τρίτσης, προσφέροντας μία βραδιά ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ με όλη την σημασία της λέξης.
Τα τραγούδια του υπέροχου μικρού Γιάννη Πολονύφη, της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Μπάμπη Στόκα, του συγκροτήματος « Οι Θαλασσινοί ταξιδευτές», των Ελεονόρα Ζαχαριά, Ραφαέλα Πασβούρη, Μαρία Δεναξά και Μάνο Κονδυλίδη και οι μουσικές της «ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» με αφιέρωμα στον Σωκράτη Μάλαμα, πλαισίωσαν με τον πιο αισιόδοξο και ευαίσθητο τρόπο, την ενημέρωση για την σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, που έγινε από εκπροσώπους της Τράπεζας εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Την αξία της προσφοράς, τόνισε με την ομιλία του ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας, και δημιουργός του blog « Με άλλα Μάτια» κύριος Βαγγέλης Αυγουλάς ενώ o κύριος Γιάννης Γαβράς, Διευθυντής της Ορχήστρας των Ονείρων και δημιουργός του MusicDreamFestival, «ενορχήστρωσε» με τον καλύτερο τρόπο την αρμονία με την θέληση για ζωή και την δύναμη της προσφοράς, δημιουργώντας μία εξαιρετική βραδιά. Χιλιάδες κόσμου από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του συλλόγου μας και εξέφρασαν έμπρακτα την διάθεσή τους να βοηθήσουν. Περισσότεροι από 150 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών προστέθηκαν στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Δοτών χάρη στο 2ο MusicDreamFestival".



Αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για το ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗΣ που ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 2ο MUSIC DREAM FESTIVAL, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ: 

Εμπνευστής και δημιουργός του θεσμού του Music Dream Festival είναι ο μουσικός και μαέστρος της Ορχήστρας των Ονείρων κ. Γιάννης Γαβράς, την αποκλειστική συνέντευξη του οποίου στο blog μας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ:http://meallamatia.blogspot.com/2015/06/blog-post_12.html

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και σχετικό λεπτομερές βίντεο από την εκδήλωση!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου