meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ



«Στο Ακαδημαϊκό Τέταρτο»! Μια τηλεοπτική παραγωγή από το Κανάλι της Ελληνικής Βουλής, η οποία μέσω μιας σειράς σύντομων ντοκιμαντέρ, προβάλλει σε ολιγόλεπτα αυτοτελή επεισόδια ανθρώπους που με την καθημερινή τους ζωή, εκπέμπουν μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας στο μουδιασμένο από τα όσα συμβαίνουν κοινωνικό σύνολο.


Σήμερα  Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 17:00 θα προβληθεί από το Κανάλι της Βουλής σε επανάληψη, το ντοκιμαντέρ βασισμένο στην καθημερινή δραστηριότητα του 27χρονου δικηγόρου Βαγγέλη Αυγουλά, ο οποίος αν και έχει γεννηθεί τυφλός, διατηρεί το δικό του δικηγορικό γραφείο, τελειώνει το μεταπτυχιακό του στο Αστικό δίκαιο, ενώ παράλληλα σήμερα είναι μεταξύ άλλων, Δημοτικός Σύμβουλος στο Ίλιον, Αντιπρόεδρος στο Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Τυρταίος»  και επικεφαλής της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

Στον ελεύθερο χρόνο του, όπως θα δείτε, δίνει «ομηρικές μάχες» με φίλους του παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ εντύπωση αναμένεται να προκαλέσει πώς ένας ολικά τυφλός βγαίνει για καφέ με έναν κινητικά ανάπηρο φίλο του, κόντρα στις δυσκολίες των αφιλόξενων και συχνά απροσπέλαστων πόλεων!



Επίσης, στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται σκηνές από την εργασία του κ. Αυγουλά στο δικηγορικό γραφείο με τους συνεργάτες του, από την προετοιμασία της διπλωματικής του εργασίας στη Νομική Σχολή, από την προεργασία των δημοσιεύσεων στο κοινωνικοπολιτικό του blog «Με Άλλα Μάτια», ενώ μεγάλο μέρος είναι αφιερωμένο στη Μονάδα Προσβασιμότητας του Πανεπιστημίου Αθηνών  παρουσιάζοντας τα οφέλη που οι εργαζόμενοι της κοπιωδώς, παρά την κρίση, προσπαθούν να προσφέρουν στους εκατοντάδες φοιτητές με αναπηρία του ΕΚΠΑ.

Σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου στις 17:00 συντονιστείτε στο «Στο Ακαδημαϊκό τέταρτο» -Κανάλι της Βουλής-.
Μπορείτε να δείτε και την ζωντανή αναμετάδοση εδώ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου