meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ 2ο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ


Το παιδικό ραδιόφωνο FAMILY FM 89.5, διοργανώνει και φέτος το 2ο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 11:00 έως 20:00.

«Είμαι μία εκδήλωση με σκοπό να δημιουργήσουμε για 2 ημέρες ένα μοντέλο ορθής οδικής συμπεριφοράς και να ενημερώσουμε κάθε Πολίτη του Ηρακλείου και τα παιδιά του, για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατά την χρησιμοποίηση του  μεταφορικού μας μέσου», εξηγεί στο «Με Άλλα Μάτια» ο ιδιοκτήτης του παιδικού ραδιοφώνου κ. Μιχάλης Δρακάκης.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και της περιφέρειας Κρήτης.
Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται με οχήματα η τροχαία, η ομάδα ΔΙΑΣ, το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική καθώς και ο Ερυθρός σταυρός.
Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιείται συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Επίσης ΔΩΡΕΑΝ ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά και μεγάλη κλήρωση με μοναδικά δώρα !!!

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τις εκδηλώσεις θα στηρίξει με την παρουσία του ο επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα του Συλλόγου θα διοργανώσει βιωματικές βόλτες με κλειστά μάτια στο Κέντρο της πόλης, στέλνοντας με σαφήνεια το μήνυμα για ελεύθερα πεζοδρόμια!

Παράλληλα ο κ. Αυγουλάς θα αναλάβει κάποιες ραδιοφωνικές ώρες για την παρουσίαση της εκδήλωσης, ενώ με τηλεφωνικές τους συνεντεύξεις θα στηρίξουν το διήμερο των εκδηλώσεων οι:
Γιάννης Ζουγανέλης – μουσικός, ηθοποιός
Παναγιώτης Κουρουμπλής – πρ. Υπουργός Υγείας
Δημήτρης Κωνσταντάρας – Δημοσιογράφος
Γιάννης Κακλής – τραγουδιστής
Δημήτρης Αμπατζής – Παραολυμπιονίκης στο Ποδόσφαιρο τυφλών
Και άλλοι γνωστοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες από όλη την Ελλάδα!

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι και το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια».
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου